Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Múlt éjjel azt álmodtam,hogy a dédi mamám házában voltam a papámmal és a mamámmal szűkebb,rövid folyosószerű helyen.Ez a hely régebbi tárgyakkal volt berendezve.A papám mondta,hogy mondani szeretne nekem valamit és elővett egy képet.Megmutatta:egy barna színű Lada autó volt rajta,az autó ajtaján fehér szárnyakkal.(igazából van egy Ladája)Azt mondta nekem szeretné adni,ha elfogadom,így szeretné felújíttatni és ezzel kapcsolatban beszélt az apámmal.(nincs túl jó viszonyom az apámmal)Erre megköszöntem,elfogadtam az ajándékát és azt feleltem erre,hogy apámmal ne foglalkozzon,mert velem se törődik.Elkísért az utcán a buszmegállóba.Szerepelt egy utcasarok is,itt középbarna színű,régebbi építésű ház volt.Amikor a buszmegállóba értünk megkérdezte,hogy muszáj elmennem?mire én azt válaszoltam,hogy el kell mennem papa.Eközben elsírta magát és nagyon szomorú lett.(még soha nem láttam sírni)Ezzel ért véget az álmom.Mit jelenthet ez az álom?2016. szept. 4. 11:37
1/3 A kérdező kommentje:
Nappal volt és sütött a nap.
2016. szept. 4. 11:38
2/3 anonim válasza:
,,Ébrenlét alatt a külvilág ingerei tudatunk kognitív szférájára hatnak. Az új információk feldolgozása, rendszerezése csak úgy válik lehetségessé, ha agyunk ismét befogadóképes lesz.
Az álomlátásos alvás szerepe a kognitív szféra visszarendeződésében keresendő. Valószínűleg ilyenkor dolgozzuk fel a miket ért érzelmi hatások és értelemmel bíró információk jelentős részét. A regenerálódás után agyunk kognitív szférája ismét felvevőképes lesz."
Nem akarlak kiábrándítani, de az álmoknak nincs jelentésük.
3/3 A kérdező kommentje:
Ha ennyire így gondolod,akkor miért van úgy,hogy valaki előre megálmodik valamit szerinted?Nagyon nem hiszel semmiben...
2016. szept. 6. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!