Ez miért volt? (álom) lennt
Figyelt kérdés
Na szóval ma reggel jó mélyen aludtam és rémálmom volt, nagyon borzasztó volt. Egy őrült sorozatgyilkos akart volna engem megölni,de nem sikerült neki.Hogy miért? Hihetetlen,de álmomban TUDTAM HOGY EZ CSAK EGY ÁLOM. Hogy most éppen álmodok.Arra gondoltam,valahogy felébresztem magam.Sikerült is.Ezért álmomban megharaptam a kezem ,és hirtelen felriadtam arra hogy fáj a kezem és harapásnyom van a kezemen.Ez mégis mi volt??2016. aug. 27. 17:02
1/3 anonim válasza:
Tudatos álomnak hívják és nem hihetetlen. Valószínűleg a vázizmaid nem voltak megfelelően lebénulva az alvás bekövetkezte előtt és valamennyire mozogtál az álmod alatt is. Könnyen lehet, hogy az álom élénksége miatt, de valóban sikerülhetett megharapnod magad.
2/3 anonim válasza:
Be is baszna ha az ember lebénulna alvás közben!
3/3 anonim válasza:
Szó sincs bénulásról, azonban rem fázisban a végtagok nem.mozgathatók normális esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!