Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van itt olyan, aki elhunyt...

Van itt olyan, aki elhunyt rokonával álmodott annak halála idején?

Figyelt kérdés
Augusztus 8-án hajnalban halt meg a nagymamám, álmában szívrohamot kapott, békésen, fájdalom nélkül nekem pedig aznap este nagyon különös élményem volt: Kb. hajnali 2 után arra ébredtem, hogy valaki áll az ágyam végén, senki nem volt a szobámban, mert a szüleimnél lakok, a saját szobámban, de jelenleg nincs barátom, se házikedvenc stb. aki/ami a szobámban lehetett volna rajtam kívül. Szóval aznap este amikor szegény mama meghalt egy fehér árnyalakot láttam az ágyam végében, amikor felébredtem, nagyon furcsa volt és nem tudtam mozogni sem, olyan volt, mintha mondani szeretne valamit, de nem értettem semmit se belőle, nagyon furcsa volt, de ott akkor nem tulajdonítottam neki jelentőséget csak másnap, amikor apu meg anyu leült velem szembe és ketten elmondták a szomorú hírt... valaki hasonlót tapasztalt esetleg?

2016. aug. 15. 17:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem, hogyan, illetve miért fordul gyakran elő, hogy a szellemek lebénítják az embert?Vagy maga az ember választja néha öntudatlanul is ezt az állapotot, hogy esetleg jobban tudja érzékelni őket?

Ha esetleg volt már testen kívüli élményed, talán el tudod képzelni azt az állapotot, amiben ők lehetnek, akik meghaltak és a másik dimenzióba kerültek.

Voltak élményeim.Például egy éjjel világosságra ébredtem és meglepetten vettem észre, hogy ott ül a fotelben keresztapám, botra támaszkodva.Őt vette körül valami halvány fény,de gyerek voltam és ez hirtelen fel sem tűnt, illetve olyan természetes volt.Csak azon csodálkoztam, hogy tudta anyu beengedni olyan csendben és mikor?Bár máskor is aludt nálunk rokon.Nos, minden rendben is lett volna, de az öregember alakja hirtelen eltűnt!És szobában teljes lett a sötétség,Nagyon megijedtem!Fejemre húztam a takarót és reggelig ki sem bújtam alóla.Aztán reggel találtunk egy levelet az ajtó alá dugva, amiben értesítettek minket, hogy kereszt tata éjjel meghalt:(

Sem az előtt, sem utána nem álmodtam vele, és ez sem álom volt.

Másik érdekes:Anyu egy nyári éjszakán halt meg, hirtelen.Akkoriban a virágjaink az erkélyen nem akartam nyilni, csak kókadoztak, pusztultak, hiába gondoztuk őket.Kiégtek ettől a hőségtől.Viszont anyu halála utáni hajnalon virágba volt borulva az erkély, a virágok majd kicsattantak az egészségtől, a hibiszkuszunk különösen szép volt, mint még soha, teli volt óriási, kinyilt virágokkal.Ez nem lehetett a véletlen műve.Sokáig szépek voltak.De miután elnyíltak, újra kornyadozni kezdtek és azóta sem volt szép virágunk, nem nyiltak ki többet!Anyu virágokkal üzent.Pár hónap múlva, szülinapom előtt (Novemberben) kértem anyut, hogy ha tud, tegyen újra valami kis csodát.És másnapra kinyílt kinn a hideg lépcsőházban egy elhanyagolt fehér jácint.Érdekes módon csak maga a virág nőtt ki a főldből, nem volt se szára, sem levele.És nem is láttam előtte való napokban, hogy nőne a cserépben bármi is, csak a szikkadt, kiszáradt föld volt benne.Mindez 2 éve történt.Már nincsenek kis csodák, mintha megszűnt volna a kommunikáció.Remélem, együtt van most azokkal a szeretteinkkel, akik már odaát vannak, ahol csak szeretet van.

2016. aug. 18. 16:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Szoktak üzenni, a maguk módján, leginkább pont haláluk időpontjában.
2016. aug. 18. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!