Mennyire hihető amit elhunyt nagymama mond álomban?
Figyelt kérdés
Sziasztok ha valaki tud segítsen légyszí, mennyire lehet annak hinni ha elhunyt nagymamával álmodunk és sok mindent mond? szerintetek ő előre elmondja mi lesz? én minap álmodtam vele és megdöbbentő dolgokat mondott és azóta csak ezen jár az agyam nem tudom eldönteni higgyek e a mondottaknak?2015. nov. 17. 11:54
1/15 anonim válasza:
ÁLOM. Elképesztő nagy hülyeségeket tud összetákolni az agyad, tökmindegy, kinek a szájába adja. Nem mondom, hogy mindenképpen butaság, persze, de álom, innentől nem megbízható. Lehet, hogy van értelme, de én nem bíznék benne.
3/15 A kérdező kommentje:
Azt nem szeretném leírni de olyan dolgokat amit nem tudom hogy hihető e vagy nem részben olyanokat mondott amire vágyom és még nincs meg nekem tárgyra gondolok és ő biztosított arról hogy meg lesz és mintha előre elmondta volna a jövőmet.
2015. nov. 17. 12:58
4/15 anonim válasza:
Légyszi leírod nekem privátban mit mondott?
5/15 A kérdező kommentje:
Jó 1 et kiemelek belőle én nagyon vágyok egy családi házra és amikor kérdeztem tőle hogy meg lesz e a családi házam azt mondta igen meg én meg mondtam neki hát igen csak először legyen rá pénzem erre nagyim azt mondta már meg van rá a pénzed én meg kérdeztem mi? hol? hogyan? hol van? és ekkor már nem akart válaszolni eltűnt na nekem ez az érdekes lehet nem sokára tényleg meg lesz a pénzem a házra? nagyon nem tudok most másra gondolni csak erre...
2015. nov. 17. 13:29
6/15 anonim válasza:
Vágysz rá, gondolkodsz ezeken, nyilván, hogy megjelenik álmodban, de ez csak álom.
8/15 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez az álom mennyire hihető, ugyanis ezt nem a nagyid mondta neked, hanem te saját magadnak akarod ezt, és ezért álmodsz olyasmit, amit te szeretnél.
9/15 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem mert már nem vágyból akarom a családi házat és már beletörődtem hogy nincs szerintem a nagyim elmondta amit még nem tudok tuti megmondta mi lesz a jövőben.:) de mindenképp leírom ide ha bejött.
2015. nov. 17. 16:58
10/15 anonim válasza:
Egyébként nem kell tudatos legyen a vágyakozásod, de még vágyakozni sem kell. Elég, ha tudatosan vagy tudat alatt gondolsz a házra és az agyad így rakja össze. De gondolom bármit mondhatok neked, ha ezt akarod hinni, akkor ezt fogod hinni és kész. Vannak olyan emberek, akik saját maguknak is hazudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!