Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A napokban elhunyt a nagymamám...

A napokban elhunyt a nagymamám. Hogyan lehet ezen túl tenni?

Figyelt kérdés

Amikor közölték velem a hírt egy világ omlott össze bennem, hogy nem kevesebb, mint 1 év alatt mindkettő nagyszülőmet elvesztettem.

Tavaly a nagypapámat, ezévben a nagymamámat.

Nagyon szerettem őt, szoros volt a kapcsolatunk. Számomra ő volt a legjobb nagyi a világon, jobban is kötődtem hozzá, mint a saját anyukámhoz.

Egyszerűen most senkinek érzem magam, és nem tudom mit tehetnék.

De valamit tennem kéne, mert cselekvések nélkül biztosan tönkremegyek idegileg.

2015. jan. 7. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Néha segít, ha nem maradsz egyedül az érzéssel. A legtöbb városban vannak gyászfeldolgozó csoportok, érdemes esetleg felkeresned egyet! [link]
2015. jan. 7. 13:59
 2/4 Trafó1 ***** válasza:
Nem mész tönkre, az idő begyógyítja a sebeket, kell valami elfoglaltságot keresned magadnak ami elvonja a figyelmedet a gyászról.
2015. jan. 7. 14:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez a létezés - szűkebb körben az élet - velejárója.

Régebben természetesnek vették az emberek. Ma az anyagias gondolkodásmód miatt élik meg veszteségként. Másrészt magát sajnál(tat)ja az ember. Valószínű, nincs rosszabb helyen, mint itt volt. Majd egyszer találkozol vele újra...

2015. jan. 7. 14:13
 4/4 anonim ***** válasza:

csak az idő ami segíteni tud majd ezen! tudom mit érzel,nekem is nagyon nehéz.

de ha sírnod kell miatta sírj ne tartsd magadba..

kitartást

2015. jan. 7. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!