Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mennyire hihető amit elhunyt...

Mennyire hihető amit elhunyt nagymama mond álomban?

Figyelt kérdés
Sziasztok ha valaki tud segítsen légyszí, mennyire lehet annak hinni ha elhunyt nagymamával álmodunk és sok mindent mond? szerintetek ő előre elmondja mi lesz? én minap álmodtam vele és megdöbbentő dolgokat mondott és azóta csak ezen jár az agyam nem tudom eldönteni higgyek e a mondottaknak?
2015. nov. 17. 11:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Végül is én hálás vagyok a nagyimnak hogy elmondta a jövőmet mert tuti ez be fog jönni.:)
2015. nov. 17. 18:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha ennyire biztos vagy az agyad kretén szüleményeiben, miért fárasztod itt a népet? :D
2015. nov. 17. 19:34
 13/15 anonim ***** válasza:

A nagymamád szeretett téged?

És te szeretted őt?

Most is szeret és te is szereted. Nem kell róla a múltban beszélni.

Ő a jövőről, a te jövődről beszél, higyj neki. Ha hiszel neki akkor úgy lesz ahogy mondta, ha nem akkor nem úgy lesz.

Szeretnéd hogy úgy legyen ahogy mondta?

Ennyi pont elég ahhoz hogy teljesüljön, mert ő megmondta.

Akkor mi a kérdés?

Már csak az, hogy mikor következik be, de amíg várod, vágyakozol, mindvégig higyj ebben, ez a titka!!

Higyj magadban, higyj az álmaidban és akkor úgy lesz ahogy akarod!!!

2015. nov. 17. 20:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Lehet igaz.Gyanús, hogy valamire tényleg utalni akart.Örökléssel kapcsolatban minden lezajlott? Mert lehet olyan irányban kellene gondolkozni!
2015. nov. 17. 22:02
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen öröklésben már minden meg van én unoka vagyok nagyszüleim neveltek fel engem kiskoromtól és semmit nem kapok mert nem volt végrendelet és nagyapa meg a gyerekei közt ossza szét a házat szóval nem a vagyonból lesz pénzem mert valahogy pénzem az lesz a házra csak azt a nagyim nem mondta el hogyan ezért is gondolom ezt hogy ő segít nekem fentről...
2015. nov. 17. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!