Van itt olyan, aki elhunyt rokonával álmodott annak halála idején?
"egy fehér árnyalakot láttam az ágyam végében, amikor felébredtem, nagyon furcsa volt és nem tudtam mozogni sem, olyan volt, mintha mondani szeretne valamit, de nem értettem semmit se belőle,"
Tipikus tünete az alvás-paralízisnek, legalább is ezt mondanám erre, de így, hogy egy haláleset napján történt talán nem egészen lehet csak erre fogni!
Kedves kérdező, volt már hasonló álmod, amikor felkeltél, furcsa dolgokat érzékeltél a szobában de nem tudtál mozogni?
Nekem a Papam meg a Nagyim is meghalt mar. Olykor meg mostanaban is almodok veluk plusz szentul hiszem hovy a szellemuk (Papae is meg Nagyie is) velem pakik a szobamban es vigyaznak ram.
Az alvas paralizis az amikor a tested meg nem egeszen all keszen az elalvasra/felebredesre. Elalvas eseten fleriaszthat ugy hogy randulsz/ugrasz eggyet amihez rend szerknt hozza almondsz valami olyat hogy zuhansz vagy elesel stb es pont amikor foldeternel ugrasz ugrik egyet a tedted es felriadsz. A masik hogy amint lehunyod a szemed femes puffanasokat hallassz mint ha pl a gazbojleredet utne vki kezzel. Erre mindenkepp felriadsz mert akar mennyire is nem hangos megis elviselhrtetlen.
Felelbredesnel pedig rovid idore atmenetileg lebenulsz es csak akkor tudsz mozogni ha a tested osszeszedte magat es keszenall az ebredesre/felkelesre.
Szoval a benulas sztem nalad
Nekem a Papam meg a Nagyim is meghalt mar. Olykor meg mostanaban is almodok veluk plusz szentul hiszem hovy a szellemuk (Papae is meg Nagyie is) velem pakik a szobamban es vigyaznak ram.
Az alvas paralizis az amikor a tested meg nem egeszen all keszen az elalvasra/felebredesre. Elalvas eseten fleriaszthat ugy hogy randulsz/ugrasz eggyet amihez rend szerknt hozza almondsz valami olyat hogy zuhansz vagy elesel stb es pont amikor foldeternel ugrasz ugrik egyet a tedted es felriadsz. A masik hogy amint lehunyod a szemed femes puffanasokat hallassz mint ha pl a gazbojleredet utne vki kezzel. Erre mindenkepp felriadsz mert akar mennyire is nem hangos megis elviselhrtetlen.
Felelbredesnel pedig rovid idore atmenetileg lebenulsz es csak akkor tudsz mozogni ha a tested osszeszedte magat es keszenall az ebredesre/felkelesre.
Szoval a benulas szerintem nalad is alvasparalizis volt.
remelem tudott segiteni
az Inkvizítor
u.i.: Ezt olassatok el ne a masikat azt veletlen kuldtem el
mert szar a telefonom. A masikat meg megprobalom kitorolni de minden esetre ezt olvassatok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!