Reggel eléggé megijedtem, mit jelent ez az álom?
Eléggé elveszettnek érzem az életem, úgy értem nem tudom, hogy mi lesz a szakmám, fogalmam sincs mit szeretnék csinálni majd...és a családom is kicsit szén van esve..
Tegnap este (ilyet még soha nem csináltam) összefogtam a kezem, és kèrtem Istent, hogy mutasson meg valamit a jövőmből.
Azt álmodtam, hogy kb ugyanannyi idősnek néztem ki, mint most, és kisbabám született, és valahogy a régi házunkba történt ez mind, nem ahol most lakunk..
Nem vettem komolyan ezt az álmot, mivel 15 éves vagyok, szóval..értitek, én ennyi idősen nem leszek terhes..
Ahhoz lehet köze, hogy majd 23 éves koromtól kb nagyon szeretnék anyuka lenni, és családot alapítani meg ilyesmi?
Az (értelmes,és nem gúnyolódó) válaszokat nagyon köszönöm!
Hát... Én is hasonló helyzetben vagyok, mint te, szinte semmi szakma nem fog meg, a családomat nem láttam még együtt, szóval.
Arra tudok gondolni a régi házzal kapcsolatban, hogy talán ott más volt a helyzeted, kicsit jobb talán, és ha ott laktál a kisbabáddal, akkor a te családod biztos sokkal jobb lesz. Biztos nem vagy terhes, de egy ilyen SzűzMàriaDolog még bejöhet. Nagyon vallásos vagy? Talán azért mutatott neked ilyet Isten, vagy csak ha nagyon koncentrálsz valamire, arról álmodsz is, ma nekem is ez volt.
Úgy különösebben nem vagyok vallásos, hiszek Istenben, a mennyországban meg az ilyenek, de templomba nem járok.
Abban igazad van,hogy a régi házban jobb helyzet volt,mert kirándultunk, nem volt senki között veszekedés, tényleg szeretetben és boldogságban éltünk, mára veszekedés van csak.
Köszi a választ :)
Kedves Kérdező!
Álmainkban rendszerint szimbólumokban álmodjuk meg múltunkat,és jelenünket,de nem jövőnket.A jövő Isten kezében van,és elég ritkán szokta elárulni nekünk halandóknak.
Álmod régi otthona,a régi családod.A béke,kirándulások,harmónia ideje.A neked születő gyermek,te vagy.Abból a régmúltból,ma születsz,s talán újjászületsz.Születsz,mint felnövő,s mint szabadon döntő,aki sorsáról,jövőjéről dönt.
Kivé akarsz születni?
Mivel alapozhatod meg jövődet?
Szeretsd önmagad,mint anya újszülött gyermekét!Ápold,tanítsd,mint aki szemed fénye!
Gyönyörködj felnövekvő önmagadban,s őrizd,mint legértékesebb kincsedet!
Szeretettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!