Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álomfejtésben tud segíteni...

Álomfejtésben tud segíteni valaki?

Figyelt kérdés

30 éves elmúltam, de 2 kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor álmodtam "értelmesnek tűnő" álmot. Általában felkavaróak ezek az álmok, és nem felejtem el őket. Zagyvaságot is ritkán almodom, alvásaim max 5%-ban tudok némi álomfoszlányra visszaemlékezni.

épp ezért is furcsa, hoyg az utóbbi 2 hétben volt 3 olyan álmom is ami nem totál káosz volt, és emberek, arcok voltak benne. Talán ezért fürkészem a jelentésüket.

Egyikben kaptam egy csomagot postán. Mintha egy fózetborítóba lett volna csomagolva a papírcsomag, a borítónak piros színe volt. Egy féri küldte aki a valóságban közel állt a szívemhez egészen az utóbbi időkig. Az érzéseim az álmomban angyon jók voltak, öröm, meglepődés, meghatottság, és csodálkozás, hoyg honnan tudta a címem, ( elköltöztem),meg nem is mondta, hogy küldene valamit. Ott ültem, és néztem a csomagot és csodálkoztam és örültem. Itt ért véget az álom.

A másik álmomban álok a házunk ablakában éjszaka, és látom ahogy a mentő a szomszédnál áll. A rokonok az udvaron vannak, majd kitolják a házból a szomszédban lakó idős nénit, letakarva, a hordágyhoz erősítve, meghalt. Csodálkoztam én is, mondván napközben még semmi nem utalt erre. Ebbe az álomba is belekutyultam a valóságot, a szomszédban tényleg lakik egy idős, ápolásra szoruló néni.

A harmadik álom , ami álmomban is intenzív érzelmeket ébresztett bennem.

Van egy kb másfél méteres benjamin ficusom, imádom azt a növényt, vigyázok rá. Álmomban egy iskola udvarán volt, kitettem valamiért ideiglenesen. Mire mentem vissza érte, látom, hogy valaki elvágta a törzsét, és őtt fekszik a fákcska a talajon, és nincs meg minden hajtása. Nagyon szomorú és nagyon mérges lettem, sírtam dühömben. Valamiért tudtam, hogy a gondnok volt. Elmentem hozzá, és artikulálatlanul üvöltve kértem magyarázatot, és hogy azonnal adja vissza a maradék ágat, hátha újra ki tudom gyökereztetni. Egy fiatal lány volt a gondnok. Magyarázatot nem kaptam, csak dühös, mérges nézést, és mutatott az ágakra, majd az ajtaja felé. Odamentem, és láttam kijönni egy alacsony, ősz idősebb nőt fehér szemekkel. Ahoyg ránéztem félni kezdtem. A nő mosolygot gúnyosan, fölényesen, képtelen voltam a szemébe nézni, éreztem hoyg természetfeletti hatalma van, bele akart látni a lelkembe, ellopni az emlékeim, mintha a negatív érzéseimet éltem volna újra mikor ránéztem. Bele akart hatolni a fejembe. Mintha a saját fájdalmaimmal akart volna bántani.

Erősen felindultam álmomban ennek az álomnak ahatására. A második álmom inkább közömbös, kicsit szomorú volt, az első álomban meg szinte minden szép, pozitív érzelmet felvonultattam, kellemes volt, rossz volt felkeni utána :-)

Van valami jelentésük?

2016. aug. 9. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs.
2016. aug. 9. 18:56
 2/4 anonim válasza:
Nem, nem tudok segíteni.....
2016. aug. 9. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez mind rajtad mulik, hogy te, miben hiszel. Ha tenyleg tulajdonitassz az almoknak lehetoseget, akkor tekintheted ezeket latomasoknak. Az elsőben egy jo dolog dog történni veled, egy hirtelen fordulat, amin csodalkozol, de örülsz neki. A másodikban elvesztessz valakit (nem tudom, hogy mennyire alssz kozel -lelkileg- a szomszedodhoz, ezert ezt tobb fajta módon lehet értelmezni, a kapcsolaton függ az egesz), vagy valami hasonlo. A harmadikban is ugyahogy elveszitesz valamit, de ennek felduhodsz es próbálsz foggal körömmel harcolni érte. Az utolso almodnak a vege nem hiszem hogy beletartozik a ,,latomasba", itt szerintem ejszaka, amikor aludtál, valami kívülről megzavart - kutyaugatas vagy tv hang, barmi - ezert a tudatalatti elkalandozott. Hogyha meg tenyleg a latomasodba tartozik akkor meg a harcot valamirrt fel kell adnod, vagy pedig egy ellenséges (? Ebben nem vagyok teljesen biztos) rávilágít a dolog ertelmetlensegere, vagy arra, hogy az egesz a te cselekedeteid miatt történt. De, ami a harmadik álmodban ,,elveszitettel", vagy micsoda, az szerintem az, higy rájössz a férjed megcsalt, es akit te a gondnoknak almodtal, i a szeretője. Dr szerintem az egesz 'megalmodom neked a jövődet' az egy nagy hülyeség, es azoknak se fizess, akik megfejtik h miket sugallt az álmod. Velem mar tobbszor elofordult, hogy megálmodtam a jövőt (vagy csak vázlatosan), de csak akkor tudtam meg, hogy a jövőt álmodtam meg, amikor mar bekövetkezett. Ilyenkor egy kicsit ledermedek, hogy pontosan felidezzem az álmom, higy mennyire hasonlított arra, ami tortent, de a legtöbbször csak a párbeszédet, vagy a helyzetnek a targyat álmodom meg elore. De ne gondolj arra, hogy bármit is jelentett az álmod, szerintem csak 2 héttel korabban történt valami, ami miatt nem uyganannxit alszol mint korabban, vagy ami megzavarta az alvás iklusodat, es ezert emlekszel az almaidra, es erre azert forditasz nagy figyelmet, mert ahogy te mondtad eddig nem nagyon emlekeztel, higy mire almodtal.
2016. aug. 9. 20:29
 4/4 A kérdező kommentje:

Épp ez az, hogy szinte alig volt "normális". követhető álmom, és kb mindig olyan korszakomban amikor nehezebb időket éltem, vagy figyelmeztetés-szerűek volta.

Egyszer én is előre megálmodtam a valóságot. Álmomban volt egy ismeretlen táska, láttam benne a cuccokat, majd pár hét múlva kaptam egy táskát, amit másnap el is loptak, és akkor esett le,hoyg ezt megálmodtam, mikor felidéztem, hoyg mik voltak benne. De abban az álomban semmi fejtenivaló nem volt, tisztán, "rejtjelek" nélkül jött az info.

Valószínű most is van a belső énemből, a tudatalattiból ezekből az álmokból. A szomszéddal, kellemes, korrekt viszonyban vagyok, de nem járunk át, és épp valamelyik nap gondolkodtam a néni állapotán, nem hinném hogy nekik ebben bármi szerepük lenne. A halálról azt olvastam, hoyg inkább jelent lezárást, változást mint halált, és ezen a szálon illik a jelenembe.

Az ajándékos álmom és az utolsó is összefügghet, most hoyg olvastalak, 3-as.

Nem a férjem volt az illető, nem volt szerető, és ennél nagyobb dolog miatt nem tudtuk tovább vinni a kapcsolatot.

Igen, nyilván vannak érzelmek, és nappal elfojtott remények, vágyak vele kapsolatban, ezt az ajándék testesítheti meg. Az idős, ijesztő nő meg az hoyg képtelen voltam a szemébe nézni, szembesülni az igazsággal, vagy a rossz dolgokkal, azt is jelentheti , hogy a valóságban is ez van.

Konkrétan összefügghet, ki kell hámozni : vannak vágyak, változás jöhet, lezárása az eddigieknek, ami nem feltétlen a személytől való búcsút jelentheti, avgy jelentheti épp azt, az utolsó meg az az egyik esetben, hoyg nem vagyok hajlandó szemebnézni azzal hogy ez már veszett fejsze, a másik esetben meg azt si jelentheti, hoyg azzal nem vagyok hajlandó szemebnézni hogy ahhoz hogy működhessen a dolog, komoly áldozatokat kell hoznom, és gyökeres, felforgató változások állnak be az életembe, ha én ezt vállalni tudom...de ebben nem avgyok biztos. A tipikus aki mer az nyer esete, én mindig is hezitáltam ebben..

Az első álmomban azon olavdoztam végig, hogy ő meglepetést akart szerezni, kiderítette a címem, nem szólt, és hoyg gondol rám, átvitt értelemben, hogy ő vállalná a nehézségeket!

Olyan ez mint a jóslás, ha innen nézem, hal, ha onnan, elefánt :-)

2016. aug. 9. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!