Álomfejtésben segítség?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy egy strandon vagyunk osztállyal de én elvesztem az osztálytól és a zuhanyzóban megjelenik a volt biosz tanárom és egyfolytában azt mondja hogy mondjam el az igazat és amikor elmondom nem hisz nekem. Ennek mi értelme?2014. szept. 23. 06:46
1/3 anonim válasza:
strand=nyár
elvész=megváltozol (meg a körülmények)
zuhanyzó=valami különleges nap lehet
mond el az igazat=ismerd be, kövesd
nem hisz neked=nem csinálod jól (egy ideig)...
2/3 A kérdező kommentje:
És a meztelen testre is van valami tipped?
2014. szept. 23. 16:55
3/3 anonim válasza:
persze, de az nem jelent jót xd
rossz esetbe nagy beégést, jó esetbe csak mondjuk azt jelenti, úgy látod a másikat/magadat amilyen az valójában, ezek szerint mindkettö bejön (de csak rajtad, hisz a te álmod xd)
ott nem lesz szinjátszás, minden érzelem felszinre kerül és hülyeségeket fogsz csinálni, és meg is büntetnek érte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!