Tudnátok segíteni ÁLOMFEJTÉSBEN?
Álmodtam a minap egy nagyon félelmetes dolgot. Az álom szokatlanul rövid volt, íme:
Kb. 10 másodperc volt az egész. Sötétség, teljesen ismeretlen környezet (igazából nemvolt időm megfigyelni se a környezetet, azt tudom hogy nem volt ismerős). Hátrafordulok, kb 5-10 méterről izomból szalad felém egy vaddisznó (támadási szándékkal), rettentő nagy félelmet éreztem, vhogy sikerült átugrani felette, de fenékre estem . Láttam ahogy a disznó kapartatva visszafordul és telibe az arcomba belerohant. Hirtelen felébredtem és nagyon kellemetlen félelemmel tele éreztem magam. :///
Pénz áll a házhoz.
De egyébként ha már a tudományokhoz írtad: ez egy tipikus álom, sok ember álmodik ilyet. a zuhanás/elesés/hirtelen támadás az állítólag azzal függ össze, amikor az agyad lekapcsolja a mozgatóizmokat, hogy ne rúgkapálózz álmodban
Megtaláltam egy álmos könyvben a vaddisznó jelentését:
ha riadalmat, ijedtséget kelt: szokatlannak ítélt vágyak, indulatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!