Fura álmok, mi lehet ezeknek a lényege, jelentősége?
Vqn egy srác, aki tetszik, s két napja róla álmodok, nem éppen kellemeset.
Nem merem nagyon megszólítani, mert olyan fura, zárkózott és szégyenlős
Az álmaimban olyan elutasító, s ez nekem nagyon rossz. Olyat is álmodtam, legalábbis az álmomban úgy éreztem, hogy miattam száll át más metrókocsiba. S az álmomban volt egy-két olyan tulajdonsága, ami rá nem vall, egyáltalán nem bunkó és sértő stílusú srác.
Mit gondoltok, miért érzek így, félek a kudarctól, ha esetleg jeleznék felé?
Tulajdonképpen nem tudom a választ. Annyit tudok, hogy egy barátnõm is pont igy járt. Pont ilyesmikrõl álmodott. Egy elkeztek beszélgetni igazábol és összejöttek. Viszont nembsokára szét is mentek. Sokáig küzdött hogy visszakapja a fiut, de nem ment neki. A fiu végleges válasza a nem volt. Lehet hogy az álma figyelmeztette. De õ nem figyelt az álmára és ez lett belõle. Nem húzlak vissza.....csinálj amit akarsz, te nem õ vagy, te lehet szerencsésen járnál. Az álmok néha az ellenkezõjét mutatják. Ha pl. meghal valaki az álmunkban, azt mondják hogy sokáig fog éni stb. A helyedben én próbálkoznék és lesz ami lesz. Ne ilyedj meg az álmaidtol. Lehet hogy a félelmeid csinálják ezt veled. Hajrá...tedd meg!
A soros majd kezel titeket.
Köszi a válaszod. Egyébként régen is volt ilyen, hogy azt álmodtam, hogy nem kaphatom meg az illetőt és keresem, s kutatom. Az más srác volt.
Félek, hogy negatívan áll hozzam, pedig mikor magamnal vagyok, tehát nem álmodom, akkor tudom, hogy nem az a tapló srác
Az elõzõ válaszadó vagyok:
Na látod.....te ismered....próbálkozz.
Az álmok az ellentétét mutatják mindig. Ugyhogy biztos szerencsés leszel. Ne hagyd hogy az álmaid meggátoljanak, megtévesszenek...
Majd ìrd meg hogy mi lett belõle, mert kivàncsi vagyok. Akàrhogy törtènt. 😊☺😉
Ès ha nem lesz belõle semmi, akkor se buslakodj. Lesz màsik.👍
Akkor majd ird meg
Köszi, aranyos vagy! 😃😃😃
Rendben! Remélem holnap látom 😃😃😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!