Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeknek a témáknak van különösebb jelentősége a randin?
Nem vagyok nagy pasizós, ezt leszögezném, de az elmúlt hónapokban két fiúval is randiztam.
Akivel a múltkor randiztam srác, teljesen kikérdezte a családi életemet. Rákérdezett, hányan vagyunk testvérek, ki mit dolgozik, hol tanul, szüleim hol dolgoznak, mi a foglalkozásuk, hány szobás lakásban lakunk, később a szüleim születési helyét, a szakmámmal kapcsolatban is többet beszélgettünk, érdeklődő volt eléggé, illetve még a diákbéremet is megkérdezte.
Fura volt, mintha kb csak egy ismeretséget szeretne magának, amiből esetleg később profitálhat.
Akivel legutóbb randiztam ő viszont egyáltalán nem kérdezett a családdal kapcsolatban, sőt amikor én mondtam magamtól valamit (például, hogy a múltkor itt jártunk a nővérem sulija miatt, még akkor sem kérdezett rá, mit tanul) Tulajdonképpen semmit nem tud, a környezetemről, azt leszámítva, hogy merre és milyen házban lakom. Bár megkérdezte mivel foglalkozom, de úgy különösebben nem ment bele abba se, illetve hogy miért pont ezt a szakmát választottam stb...
Nincs nagy tapasztalatom, így nem tudom, hogy melyik a normális.
Az első szerintem túlságosan belement, a második, viszont nem értem hogy miért nem jobban, mert ez is hozzám tartozik, ha tetszem neki, szerintem ezeknek is érdekelnie kéne.
Az sem mindegy, hogy az első hogyan tette?
Egymás után bombázott ezekkel a kérdésekkel? Mert akkor elég furcsa, a harmadik ilyen kihallgatásnak tűnő kérdés után megkérnék egy lányt hasonló esetben, hogy hagyja abba.
A szobák száma elég furcs, ameg a szülők születési helye :D
Szakma után érdeklődni viszont nem gáz, ha érdekes nyilván én is kérdezek párat a randipartnertől.
Erre nincs szabály, ha neked nem teteszik, hogy a második nem kérdezgetett, akkor nem tetszik, és kész. Legalább könnyen tudsz dönteni, és az elsővel találkozol csak a továbbiakban.
Nem kell ezt túlspirázni, azzal randizz, akivel jól érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!