Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valaki linkelne nekem egy jó...

Valaki linkelne nekem egy jó álomfejtős oldalt?

Figyelt kérdés

2016. júl. 16. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

[link]

Sok mindenben szerintem igen találó, de vannak álmok, amiket csak magadnak-magadtól-magadból tudsz megfejteni.

2016. júl. 16. 19:11
 2/6 anonim ***** válasza:

az NLCafésért nem adnék egy büdös vasat se. Valami alvadt agyú pszichológus baromsága. Jó a logikája.

csak az álmmok irracionális logikával műküdnek.

ezt skubizd meg:

Dreammmoods.com

Ezt álmodók ezrei írták.

2016. júl. 17. 22:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Pedig jók vannak abban is, nem tudom, hogy használtad-e. Nekem sokszor bejött. Attól, hogy valaki pszichomókus, még meríthet "jó" helyről. (Én is meglepődtem, de nem zárkózom el, többször használtam, utána mondtam véleményt.)

Krúdy könyvét régebben olvastam, volt abból is, ami nagyon illő volt, de sok minden nem, ezért azt hanyagoltam.

2016. júl. 18. 05:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálam nem töltődik be az oldal, amit megadtál, pedig szerettem volna megnézni.
2016. júl. 18. 05:37
 5/6 babrafax válasza:
Az álmaid Téged tükröznek, nincs általános jelentésük, ami mindenkire igaz. Nem mutatnak a jövőbe. Keress önismereti könyveket, elemezd az álmaidat és értelmezd saját szemszögedből nézve. Minden, amit látsz, hallasz, érzel egyedi, ha úgy tetszik mindenki magára van hagyva. Ha más álmaival akarod a saját álmaidat megfejteni, akkor árnyékra fogsz vetődni.
2016. júl. 19. 06:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Visszatérve az nlc álomfejtő oldalához: nem egy pszichológus "írta" meglátásom szerint (legfeljebb összeírta), hanem az egy gyűjtemény, gyűjtés. Sokszor több megközelítést is leír, pl. idézi Cayce vagy Artemidoros véleményét, különböző régi megfigyeléseket, akár magyart és sokszor külföldieket is.

Nem tudom, hogy ti mit gondoltok arról, hogy létezik-e kollektív tudattalan, szerintem létezik.

Amennyiben létezik, akkor nem feltétlenül elvetélt ötlet az álmoskönyvek használata - természetesen nem függő vagy hiszékeny módon, hanem önvizsgálattal együtt.

A kollektív tudattalan miatt vannak "egyetemes" szimbólumok, valamint, ha valaki abból indul ki, hogy "minden egy", akkor is lehet alapja az álmoskönyvek, álomszótárak használatának.

De természetesen az álomfejtéskor nagyon intuitívnak is érdemes lenni.

2016. júl. 21. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!