Valaki linkelne nekem álomfejtős oldalakat?
Figyelt kérdés
Ti hol szoktátok megfejteni az álmotokat? Nagyon kíváncsi vagyok amit most álmodtam az mit jelentene, mert az egészre tisztán emlékszem. Előre is köszi a válaszokat :)2013. dec. 23. 13:41
3/3 Laylah válasza:
Felesleges. Az egész álomfejtő kategória felesleges, bocsi, hogy pont a te kérdésednél jön ez így ki. A legjobb álomfejtője mindenkinek önmaga. Egyáltalán az sem biztos, hogy nem csak hülyeséget álmodtál össze, hanem van is jelentősége a dolgoknak, először ezt kéne megtanulni szétválasztani, aztán foglalkozni a jelentésekkel. Hogy miért te vagy a legjobb álomfejtőd? Mert a tudatalattid, ha álmokon keresztül üzen, akkor azt a te saját jelképrendszereddel teszi, amit a legjobban te érthetsz meg. Mindenkinek mást jelent pl. a Hold, van, aki fél tőle vagy idegessé teszi, másnak a biztonságot és a megnyugvást nyújtja. Neked kellene tudnod, mi mit jelképez a saját álmodban. Ahhoz, hogy valaki más álmát is meg tudd fejteni, elég sok tapasztalat és átérzőképesség szükséges, ezért olyan ritka, hogy valaki más meg tudja fejteni a te álmodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!