Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valaki linkelne nekem álomfejt...

Valaki linkelne nekem álomfejtős oldalakat?

Figyelt kérdés
Ti hol szoktátok megfejteni az álmotokat? Nagyon kíváncsi vagyok amit most álmodtam az mit jelentene, mert az egészre tisztán emlékszem. Előre is köszi a válaszokat :)
2013. dec. 23. 13:41
 1/3 anonim ***** válasza:
[link] ez megfelel?
2013. dec. 23. 16:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez jó :)
2013. dec. 23. 23:18
 3/3 Laylah ***** válasza:
Felesleges. Az egész álomfejtő kategória felesleges, bocsi, hogy pont a te kérdésednél jön ez így ki. A legjobb álomfejtője mindenkinek önmaga. Egyáltalán az sem biztos, hogy nem csak hülyeséget álmodtál össze, hanem van is jelentősége a dolgoknak, először ezt kéne megtanulni szétválasztani, aztán foglalkozni a jelentésekkel. Hogy miért te vagy a legjobb álomfejtőd? Mert a tudatalattid, ha álmokon keresztül üzen, akkor azt a te saját jelképrendszereddel teszi, amit a legjobban te érthetsz meg. Mindenkinek mást jelent pl. a Hold, van, aki fél tőle vagy idegessé teszi, másnak a biztonságot és a megnyugvást nyújtja. Neked kellene tudnod, mi mit jelképez a saját álmodban. Ahhoz, hogy valaki más álmát is meg tudd fejteni, elég sok tapasztalat és átérzőképesség szükséges, ezért olyan ritka, hogy valaki más meg tudja fejteni a te álmodat.
2013. dec. 25. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!