Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Egyre többször álmodom, hogy...

Kanita0726 kérdése:

Egyre többször álmodom, hogy farkas/vérfarkas vagyok ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre gyakoribb hogy azt álmodom farkas illetve vérfarkas vagyok és valaki vagy valakik mindig üldöznek. Van hogy ismeretlen emberek de van hogy az ismerőseim üldöznek. Mit jelenthet ez? Érdekel mi lehet ennek a jelentése vagy a megfejtése.

2016. júl. 16. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Hogy foglalkoztat ez a téma.
2016. júl. 16. 11:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Persze hogy foglalkoztat ez a téma hiszen mint mondtam gyakran álmodok ilyeneket és érdekel a jelentése vagy hogy mit takarnak ezek az álmok.
2016. júl. 16. 12:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Takarni semmit nem takar, csak azt, hogy láttál ilyen filmeket és tetszettek.
2016. júl. 16. 12:16
 4/6 anonim válasza:
100%
Túl sok Alkonyatot néztél.
2016. júl. 16. 12:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt jelenti, hogy már évek óta a csapból is ez folyik, a vámpírok meg a vérfarkasok, persze romantikával fűszerezve, hogy a kislányok meg a pókhálós háziasszonyok rá tudjanak gerjedni.

Szerintem írj az álmaidból tiniregényt, ha 2 éven belül kiadod, még pont divatos lesz.

2016. júl. 16. 13:17
 6/6 anonim válasza:
Szerintem túl sok Teen Wolf.
2016. júl. 16. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!