Ketten is azt álmodtuk egy éjszaka, hogy meghal. Mit jelenthet? (folytatás lent) 20/L
Az igazat.
Barátotok nem nyerte meg az örökéletet.
Lehet megérzitek tudat alatt mit szeretne tenni vagy mi fog vele történni...beszéljetek vele!
Mondjátok el, hogy ezt álmodtátok, ezzel is változtatva a jövőt.
Természetesen ahogy történt, egyből szóltam neki mit álmodtam. Aztán este kétségbeesetten telefonált, hogy most hívta az egyik nagyon jó barátnője, hogy ő is hasonlót álmodott. Én ijedtem nagyon meg. Bár sok oldalon, ha halottan látjuk az egyik ismerősünket, az semmiképp sem jelent negatívat, mindig pozitív dolgot jelent a jövőre nézve. De nagyon megijedtünk. :(
Álomfejtések szerint a halál az álomban mindig jót jelent. De egyszerre álmodtuk róla..
"Álomfejtések szerint a halál az álomban mindig jót jelent. "
Ha megnézted , hogy mit jelent akkor minek kérdezed ? Más is netről tudja neked megmondani , hogy mit jelenthet és ugyanazt fogja találni amit te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!