Miért álmodom vele?
Figyelt kérdés
5éve szeretem,amióta vége lett a barátságunk baj,nem is beszélünk csak az internetről tudom hogy mi van vele.Nagyon hiányzik,ha meglátom egy képét,mar aznap éjjel vele álmodom,hogy mindem rendben köztünk,sőt ő kezdeményez,annak ellenére hogy a valóságban és álmomban is van neki és nekem is párom.Nem tudom elengedni,annyira akarom hogy még valaha együtt legyünk,latom magunkat sok év múlva.Es arról fantazialok hogy együtt leszünk,nem merem kimondani,mert lehet már csak bebeszelem magamnak. Van valami jelentősége az almaimnak,vagy csak a fantaziam műve?2016. jún. 24. 21:21
1/4 A kérdező kommentje:
*barátságunknak
2016. jún. 24. 21:22
2/4 anonim válasza:
Természetesen minden álmunk,a fantáziánk műve!
Egy bölcs mondás szerint,"a szeretet soha el nem fogy".
Akit egyszer szerettél,azt örökké szereted akkor is,ha felé -bármilyen körülmény miatt-azt nem gyakorolhatod.
3/4 anonim válasza:
Azért álmodsz vele mert hiányzik:'(
4/4 A kérdező kommentje:
de meg mennyire hianyzik:(
2016. júl. 13. 04:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!