Miért álmodtam, hogy két feje volt a szerelmemnek?
Figyelt kérdés
Azt almodtam, hogy ketto feje volt a szerelmemnek..az egyik kedves es aranyos volt, a masik pedig gonosz es feltem tole.
A gonosz fej nem mindig volt ott, csak neha es akkor a hatabol jott elo es a valla folott nezett ram. Sebes volt az arca es a nyaka.
Mit jelenthet ez az alom?
2016. jún. 17. 13:34
1/4 anonim válasza:
Neked is kettő van, csak nem látod a tükörben.
2/4 anonim válasza:
Minden embernek 2 oldala van: jó és rossz. Ha szereted, akkor mindkettőt el kell fogadnod, mert így egyensúlyozzák ki egymást a tulajdonságai. Lehet hogy megismerted a másik oldalát is valamilyen tett miatt.
3/4 lezer1 válasza:
szerintem azt hogy nagyon rosszul kezeli a konfliktust és nemtudod hogyan segíts neki inkább figyelmen kívűl hagyod a jellemének a rossz tulajdonságait! ;)
4/4 anonim válasza:
Az Égiek így adták tudtodra, hogy előbb-utóbb elhatalmasodik rajta a most még látens skizofrénia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!