Már másodszor álmodtam, hogy olyan helyzetbe kerültem, hogy valaki le akar velem fekudni, és én már majdnem belemegyek, de rájövök, hogy van párom, akit szeretek és nem akarom megcsalni. Mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
Először egy idegen férfi volt az, már az ágyában voltam, de ruha volt rajtam, másodszor az exem ágyában voltam, mindkét alkalommal elutasítottam őket, erre ők teljesen kiakadtak. Az exemmel még kiabáltam is. Mit jelenthet ez szerintetek? A válaszokat előre is köszönöm :)2016. jún. 9. 12:12
1/7 anonim válasza:
Fontos, hogy kívűlről láttad magadat, vagy a td szemszögedből?
2/7 A kérdező kommentje:
A saját szemszögemből láttam az egészet
2016. jún. 9. 13:39
3/7 anonim válasza:
Nem vagy teljesen biztos abban, hogy el akarod kötelezni magad, de mivel a tudatalattid is meggyőz erről nyilván ezt szeretnéd de nem feltétlen érzel így.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ :)
2016. jún. 9. 14:56
5/7 A kérdező kommentje:
Ha ezt esetleg kívülállóként láttam volna, az mit jelentene?
2016. jún. 9. 15:06
6/7 anonim válasza:
Elsősorban azt jelenti az álmod,hogy a hűség igen mélyen beléd íródott.
Az is benne van,hogy végysz szexuális életre,s exed sem felejtetted el végleg,bár még álmodban sem hűtlenkedsz.
Jelenlegi párod pedig vegyen lottót,hisz szerencsés fickó!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az utóbbi választ is! :)
2016. jún. 10. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!