Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Arkangyallal álmodtam mit jelent?

Arkangyallal álmodtam mit jelent?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Álmomban este volt és fél néztem a csillagos égboltra és meg jelent két angyal, csillag formájúak voltak, vagyis csillagokkal voltak ki rajzolva, és valakinek mondtam örömömben hogy nézd ott az angyalok, mire oda nézett eltűnt.

Mit jelent?

2016. jún. 15. 12:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Azt,hogy a szopórollerre ma már ne ülj fel.
2016. jún. 15. 12:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Úgy legyen! De te igen??!! Vigyáz ma magadra nehogy valami kis baj érjen. Hogy miért? Csak ezért a valaszodert.
2016. jún. 15. 12:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Fenyegetőzünk kedves kérdező?Megátkozol?Na ne röhögtess. :D
2016. jún. 15. 12:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Én? Biztos nem fenyegetlek, miért úgy érzed? Hát jól érzed, tudod nem illik mást ki gunyolni és ezért érzed magad fenyegetve. Nem?
2016. jún. 15. 13:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Hééé!...

Psszt...

Mi a dealered száma?...

---------

A viccet félretéve, ez álom volt. Nem kel se többet, se kevesebbet beleképzelni!

2016. jún. 15. 13:44
 6/9 A kérdező kommentje:
Hagyjuk a kérdést, kár volt ki tenni, mit is hitem én?.... Talán azt hogy vannak még normális emberek?!
2016. jún. 15. 14:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Most én képzelek bele mindenféle természetfeletti szarságot egy szompla álomba? Ki is a nemnormális, kedves kérdező?
2016. jún. 15. 15:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Írni se tud, komolyan azt várod, hogy tudja, mit jelentenek az álmában megjelenő szimbólumok, és hogyan kell értelmezni azokat, ha kell egyáltalán? :D

Arkangyallal álmodni azt jelenti, hogy áldott szép napod lesz, kedves kérdező. Vagy valami ilyesmit. Legyen áldott szép napod neked s az egész családodnak is. <3

2016. jún. 15. 15:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kedves utolsó válaszoló.
2016. jún. 15. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!