Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Félek! Többi lent?

Félek! Többi lent?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam hogy a párom ki vitt egy tengerpartra..nemvolt kék hanem inkább hol zöld..hol barna...sokan voltunk hogy jo buli legyen...elhozott par baratjat es enis...es elegge feltem bemenni a vizbe mig ok birkoztak a vizben pocsoltak egymast jatszodtak...de ok sem mertek bemenni melyre mert allitolag nagyon nagy a sodras es nemtudjak iranyitani a testuket...ezert ittak sok energiaitalt...de en azt ellenzem...nemiszom olyanokat...es egyszer mig mindenki kijott a vizbol en bementem egyedul eloszor terdik...aztan derekamig de ereztem egy fejet...utana egy vallat a labam korul...es ahogy aviz sodrot ugy lobalta a kezeit a hallotnak a labamnal...es megfogta a seggem...es en korul neztem a parton azthitten egy rossz vicc..egyikunk meg akar ilyesteni..

De nemhianyzott senki es segitsegert kiabaltak mert mondtam hogy ittbvan mellettem valaki....es akkor odebb mentem es a viz tul eros volt...nembirtam a labamat mozditani..sodort magaval a viz..a tobbiek csak neztek tetlenul ahogy elgitt a viz...es levitt a vizz ala...es lattam a halottat...majd vegleg eltuntem...

2016. jún. 9. 07:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kell felni, mert az az alomban volt, te meg itt vagy. Am tenyleg felelmetes ahogy leirtad. Nekem nagyon regen volt hasonlo almom. Az a legjobb ja vagy nem agyalsz rajta es spontan hidegen hagy, vagy ha nem tudsz megszabadulni tole, kersed az ertelmet, mi lehetett az atvitt ertelem benne es mi a valosagra utalas. Ne felj, mert a felelem nem letezik, csak a fajdalom. XD (tudod: felelem =fel elem, tahat nemegesz, nem teljes letezo) remelem segitettem :)
2016. jún. 9. 10:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Annyi biztos, hogy valamit üzenni akart a tudatalattid.

De sajnos ellent kell mondanom az 1#-es válaszadóval.

Az ilyen fajta álmoknak valami mondanivalója van.

Nekem meditálással sikerült megfejtenem őket.:)

2016. jún. 9. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem bízol meg a párodban
2016. jún. 10. 15:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyet ertek a 2-es kommentelovel, h jelentese van, de attol meg nem kell felni tole xD
2016. jún. 11. 00:14
 5/5 A kérdező kommentje:
3. Hogyne biznek amikor csak o ra szamithatok es o a mindenem....
2016. jún. 11. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!