Félek! Többi lent?
Azt álmodtam hogy a párom ki vitt egy tengerpartra..nemvolt kék hanem inkább hol zöld..hol barna...sokan voltunk hogy jo buli legyen...elhozott par baratjat es enis...es elegge feltem bemenni a vizbe mig ok birkoztak a vizben pocsoltak egymast jatszodtak...de ok sem mertek bemenni melyre mert allitolag nagyon nagy a sodras es nemtudjak iranyitani a testuket...ezert ittak sok energiaitalt...de en azt ellenzem...nemiszom olyanokat...es egyszer mig mindenki kijott a vizbol en bementem egyedul eloszor terdik...aztan derekamig de ereztem egy fejet...utana egy vallat a labam korul...es ahogy aviz sodrot ugy lobalta a kezeit a hallotnak a labamnal...es megfogta a seggem...es en korul neztem a parton azthitten egy rossz vicc..egyikunk meg akar ilyesteni..
De nemhianyzott senki es segitsegert kiabaltak mert mondtam hogy ittbvan mellettem valaki....es akkor odebb mentem es a viz tul eros volt...nembirtam a labamat mozditani..sodort magaval a viz..a tobbiek csak neztek tetlenul ahogy elgitt a viz...es levitt a vizz ala...es lattam a halottat...majd vegleg eltuntem...
Annyi biztos, hogy valamit üzenni akart a tudatalattid.
De sajnos ellent kell mondanom az 1#-es válaszadóval.
Az ilyen fajta álmoknak valami mondanivalója van.
Nekem meditálással sikerült megfejtenem őket.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!