Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álom három nővel?

Álom három nővel?

Figyelt kérdés
Ma elég fura álmom volt. Álmomban három női ismerősömmel aludtam egy ágyban meztelenül. Az egyik felé picit közeledtem is szexuális értelemben. A valóságban viszont egyik sem vonz szexuálisan. Ez miért lehet? Eleve nagyon ritkán álmodon szexuális dolgokról, de abban a pár estben olyan nők voltak az álmomban akik a valóságban is vonzottak.
2016. máj. 25. 12:33
 1/3 anonim válasza:
Lehet hogy valóban érzel valamit a lány iránt aki felé közeledél az álomban "működik a kémia" XD Vagy lehet hogy a csaj vonzódik irántad
2016. máj. 25. 12:41
 2/3 A kérdező kommentje:
1, Nem tudom. Tény, hogy a három közül azzal lennék leghamarabb akivel álmomban is, de magamtól nem jutna eszembe. :D
2016. máj. 25. 12:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Kerdezo, ha te magad is no vagy ( mert ugye a kerdesbol nem tudni :) akkor lehet hogy vannak leszbikus tendenciaid
2016. máj. 26. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!