Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Ma este álmodtam, hogy a barátomat megcsaltam de az álmomban is tudtam hogy van barátom és egymásután többször is megcsaltam ugyan azzal a fiúval és nem volt lelkiismeret furdalasom miatta és minél többször akartam azzal a fiúval csinálni.
( Annyit tudni kell hogy a barátommal nagyon jó a kapcsolatunk csak ő németországba dolgozik ezért már egy ideje nem láttam. De sose csalnánk meg egymást és tudom hogy ez csak álom volt de érdekelne mi lehet ennek az oka hogy ilyet álmodok!)
2016. máj. 25. 11:04
2/5 A kérdező kommentje:
Miért is lennék az? Ez csak egy álom volt.. sose csalnám meg a barátom!
2016. máj. 25. 18:20
3/5 anonim válasza:
Félsz, hogy Ő ott megcsal, ezért te teszed előbb, hogy annyira ne fájjon.
4/5 A kérdező kommentje:
De tudom hogy nem csal meg én meg végképp nem csalom meg! Mi nem vagyunk olyanok ha valami van akkor megbeszéljük.
2016. máj. 26. 15:49
5/5 anonim válasza:
Az álmod azt jelzi,hogy egészséges vagy, így vágysz a szexre,és van olyan körülmény,amely hűtlenségre vihet.
Uralnod kell minden figyelmeddel a körülményeidet,hogy a váratlan helyzetben ne tehess olyat,amiért azután megvetheted önmagad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!