Ha egy fiatal férfi azt álmodja, hogy velem szexelt, az azt jelenti, hogy valamit érez irántam, elindult benne valami? 22L
Figyelt kérdés
2016. máj. 25. 09:58
2/13 anonim válasza:
Pontosabban, egy fiatal, fehér/europid heteroszexuális humanoid hím?
Ez a megfogalmazás, lol.
Nem tudom. Szerinted mit jelent? Esetleg azt, hogy meg akar dugni valamilyen indíttatásból? Persze lehet, hogy csak a barátod akar lenni. 50-50.
3/13 anonim válasza:
Ahogy az első írja, nem feltétlen, de inkább csak az a valószínű, hogy szexuálisan vonzódik hozzád.
4/13 anonim válasza:
Kiegészítésül: Ha neked ezt elmondta akkor nem feltétlenül igaz csak be akar vágódni és ha sikerül ily mértékben hatni rád, hogy megoszt veled ilyesféle dolgot "itt az álom tartalmára gondolok" akkor valószínübb az hogy jobban fogsz érdeklődni a dolog iránt, mintha csak simán azt mondta volna neked hogy veled álmodott hogy együtt hintáztatok...
5/13 anonim válasza:
nem biztos... na jó az valószínű h van némi vonzalom részéről de ez sem biztos
6/13 anonim válasza:
Tényleg nem lehet tudni. Álmodtam már pár nővel és azok az életben is vonzottak, de ez nem jelent semmit.
7/13 anonim válasza:
Elmondja neked Talán) valós álmát, reménykedve abban, hogy valóra váltod.
Aztán azt álmodja majd, hogy semmi közötök egymáshoz - és azt ő váltja valóra.
8/13 anonim válasza:
Csajozós dumának gondolom. A következő az lett volna, hogy összehasonlítanám, melyik a jobb, az álom, vagy a valóság.
Elindult benne valami? Igen, az erekció.
9/13 anonim válasza:
Rémálmokról nem hallottál még? :-))
10/13 anonim válasza:
Szerintem nem ezzel kell indítani az udvarlást, és ezt jobb ha megtanulja. Szerintem adj neki ebből egy leckét úgy, hogy küldd el a fenébe. Ha normális módon újrapróbálkozik, adj neki esélyt, ha akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!