Mit jelenthet ez a két álom?
Az egyik az hogy lenyúlok a torkomba és öklendezve egy haj csomót húzok ki a számból.. és egyre hosszabb lesz és több a haj.. és öklendezek már majdnem megfulladok.. és csak húzom és húzom..
A másik pedig az hogy egy ilyen fedett csatorna félébe vagyok és egy nagy sötét téglaalap alakú medenceféle tele van vízzel és a víz hullámzik benne mintha vihar lenne. Nem látok le az aljára, sötét van a víz is sötétszürke és hangos, és félek hogy bele esek... aki esetleg tudja mit jelenthet ez az álom kérem írja meg..
Nagyon köszönöm előre is :-)
Azt nem írtam oda hogy mind kettő visszatérő álom.
Tehát legalább már 20-30- szor álmodtam ezeket :-(
Az is lehet hogy úgy érzed valamiből eleged van, aminek úgy érzed sosincs vége.
Vagy mint amikor azt álmodtam 8 évesen hogy elvezetek a Penny-be kocsival és kiderült hogy csak azért van mert aznap vettük az új kocsinkat, lehet hogy a te álmodnak is van valami nagyon egyszerű magyarázata.
Az elso az valoszinu attol van hogy szaraz a levego a szobadban es a torkod szarazsagat bele almodod az almodba.
A masodiknak mar lehet jelentese,uzenete.
Valami nagyba,es atlathatatlan dologba felsz beleugrani.kifele nincs ut,de kapaszkodsz mert nem latod milyen melysegu a dolog! Az almok uzennek.gondold at az eleted..lehet uj nehezebb melo,vagy bonyolult kapcsolat...neked kell tudni kapcsolni
Igen szàraz a levegő, példàul erre nem is gondoltam.
Köszönöm szépen :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!