Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit gondoltok ezekről az...

Mit gondoltok ezekről az álmokról?

Figyelt kérdés

Szerepel benne 'állatkínzás', és 'csecsemő halál' is, aki esetleg érzékeny rá, az úgy olvassa, vagy ne olvassa. :(

Nem nézek ilyen műfajú filmeket, nem olvasom őket, tudatosan egyáltalán nem keresem a horror - dolgokat. Nincs kisállatom, vagy gyermekem, de még is sikerült ilyent produkálnom egyik éjszaka.

Az első álmom éjszaka játszódott, hajnalban lehetett, 1 - 3 óra között. Itthon voltam. Az álmom konkrétan azzal kezdődött, hogy a nyitott ablak előtt állok egy sámlin, és igyekszem megszerelni a félig leszakadt redőnyömet. Az álombéli cicám aludt a polcomon, de felfigyelt a zajokra, és látszólag igazán tetszett neki a kinti világ. Megpróbált kiugrani az ablakon, de mivel féltem, hogy elmegy, így utána hajoltam, és a lábainál fogva erőteljesen húztam vissza a cicát. Mind a négy mancsát felsértette az ablakból kiálló szög. Kisebesedett neki, és vérzett is. Visszafeküdt a polcra. Én megpróbáltam bekötözni a sebeit, de sértettségében nem igazán engedte. Reggelre a cica az ablakon kívül járt már.

( Még leírni is fáj ezt a történetet. )

Ugyanezen az éjszakán, ezt követően álmodtam azt, hogy egy játékboltban vagyok. Nagyobb területű volt a bolt, viszont csak a falakon voltak polcok, hosszan, körbe rakva. A játékok, vagy inkább csak kacatok csak úgy oda voltak szórva a polcokra. Álltam az egyiknél, és nézegettem a játékokat, mikor egy alak mellém állt. Az arcára nem emlékszem, de szembe néztünk egymással. Az alak, aki mellettem állt, fekete csuklyát, köpenyt viselt. A kezében egy megnyúzott csecsemő volt. Megengedte, hogy néhány másodpercig nézzem őket, majd lassan elsétált mellőlem. Ahogy visszanéztem a polcokra, a köztük lévő sávokban láttam, hogy a háttérben több ilyen alak munkálkodik a babákon, hogy hasonló állapotban legyenek, mint amit nekem is megmutattak.

( Ettől az álomtól is szabályszerűen borzongok. )

Mit gondoltok magukról az álmokról? Ti mit láttok bele, mit jelenthetnek?

2016. máj. 10. 00:58
 1/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam úgy megfogalmazni, hogy ne legyen olyan gyomorforgató, vagy ijesztő, mint maga az álom volt.
2016. máj. 10. 00:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt már nagyon sokszor leírtam,hogy a jósálmot nem tudja megfejteni senki az itteni gyerekek közül. Ugyanis ahoz igen komoly tudás kell. de ha valóban érdekel,leírom neked külön. a könyv címét amely erről is ír. Gyökössi Endre: ISTEN ÜZEN AZ ÁLMOKKAL?
2016. máj. 10. 11:40
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem szoktam olvasni ezt a kategóriát, így nem találkoztam még ilyen jellegű válasszal. :)

De köszönöm a kommentet, és a címet is. Utána nézek!

2016. máj. 10. 12:04
 4/6 anonim válasza:
Az ember néha álmodik rosszat. Lehet hogy stresszes az életed, vagy aznap rossz kaját ettél és gyomorrontásod volt. Ha az ilyenek rendszeresek akkor esetleg keress fel egy pszichológust.
2016. máj. 15. 00:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Amit ez az utóbbi "okos" írt,felejtsd el. Ha komoly válasz érdekel,olvasd JAMES REDFIELD: A MENNYEI PRÓFÉCIA c. könyvét.
2016. máj. 15. 08:03
 6/6 anonim válasza:

Vannak úgymond "álom könyvek" amelyekben talán megtalálhatod a válaszod a furcsa álmaidra.

De állítólag az álmok mindenkinek mást jelentenek, és csak akkor tudjuk meg, hogy mit, amikor magunktól rájövünk.

Viszont szerintem lehet egy álom könyvben is megtalálhatnád erre a választ.

De egyébként lehet, hogy ez csak egy rém álom volt. Nem tudni.

Remélem tudtam neked segíteni valamiben.

2016. jún. 9. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!