Mit gondoltok ezekről az álmokról?
Szerepel benne 'állatkínzás', és 'csecsemő halál' is, aki esetleg érzékeny rá, az úgy olvassa, vagy ne olvassa. :(
Nem nézek ilyen műfajú filmeket, nem olvasom őket, tudatosan egyáltalán nem keresem a horror - dolgokat. Nincs kisállatom, vagy gyermekem, de még is sikerült ilyent produkálnom egyik éjszaka.
Az első álmom éjszaka játszódott, hajnalban lehetett, 1 - 3 óra között. Itthon voltam. Az álmom konkrétan azzal kezdődött, hogy a nyitott ablak előtt állok egy sámlin, és igyekszem megszerelni a félig leszakadt redőnyömet. Az álombéli cicám aludt a polcomon, de felfigyelt a zajokra, és látszólag igazán tetszett neki a kinti világ. Megpróbált kiugrani az ablakon, de mivel féltem, hogy elmegy, így utána hajoltam, és a lábainál fogva erőteljesen húztam vissza a cicát. Mind a négy mancsát felsértette az ablakból kiálló szög. Kisebesedett neki, és vérzett is. Visszafeküdt a polcra. Én megpróbáltam bekötözni a sebeit, de sértettségében nem igazán engedte. Reggelre a cica az ablakon kívül járt már.
( Még leírni is fáj ezt a történetet. )
Ugyanezen az éjszakán, ezt követően álmodtam azt, hogy egy játékboltban vagyok. Nagyobb területű volt a bolt, viszont csak a falakon voltak polcok, hosszan, körbe rakva. A játékok, vagy inkább csak kacatok csak úgy oda voltak szórva a polcokra. Álltam az egyiknél, és nézegettem a játékokat, mikor egy alak mellém állt. Az arcára nem emlékszem, de szembe néztünk egymással. Az alak, aki mellettem állt, fekete csuklyát, köpenyt viselt. A kezében egy megnyúzott csecsemő volt. Megengedte, hogy néhány másodpercig nézzem őket, majd lassan elsétált mellőlem. Ahogy visszanéztem a polcokra, a köztük lévő sávokban láttam, hogy a háttérben több ilyen alak munkálkodik a babákon, hogy hasonló állapotban legyenek, mint amit nekem is megmutattak.
( Ettől az álomtól is szabályszerűen borzongok. )
Mit gondoltok magukról az álmokról? Ti mit láttok bele, mit jelenthetnek?
Nem szoktam olvasni ezt a kategóriát, így nem találkoztam még ilyen jellegű válasszal. :)
De köszönöm a kommentet, és a címet is. Utána nézek!
Vannak úgymond "álom könyvek" amelyekben talán megtalálhatod a válaszod a furcsa álmaidra.
De állítólag az álmok mindenkinek mást jelentenek, és csak akkor tudjuk meg, hogy mit, amikor magunktól rájövünk.
Viszont szerintem lehet egy álom könyvben is megtalálhatnád erre a választ.
De egyébként lehet, hogy ez csak egy rém álom volt. Nem tudni.
Remélem tudtam neked segíteni valamiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!