Mit gondoltok ezekről az álmokról?
Figyelt kérdés
1. Verekedtem egy emberrel akivel egyébként nem volt semmi bajom. A foci pályán voltunk, esős idő volt, rajta szürke kabát volt és sapka. Pont a focikapu előtt álltunk. Én ütöttem őt, de úgy éreztem, hogy nem bírok elég nagyot csapni, hogy leüssem. Ő is ütött engem de nem éreztem. Nem tudom mi lett a bunyó eredménye, mert felébredtem. Érdekesség, hogy ekkortájt volt egy balhém, de nem vele, hanem teljesen más emberrel.
2.Megint verekszek. Az iskola udvaron állok a kedvenc padom és egy nagy fa között ahol mikor kölykök voltunk bújócskáztunk. Az illetőt ismertem, egy büdös nagy tahó volt. Inkább én adtam neki. Ez az álom be is fejeződött, a csávó vérbe fagyva esett össze a fa tövében. Felébredtem.
2014. aug. 13. 18:16
1/2 anonim válasza:
Még benned volt az akkori balhéd, akörül forogtak a gondolataid, nyilván ezért álmodtál ilyeneket :)
2/2 A kérdező kommentje:
Jah, lehet. :D
2014. aug. 22. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!