Valaki, mit jelenthet az álmom?
Az éjszaka nagyon ijesztőt álmodtam. Anyukám, én és egy kisfiú volt benne. A kisfiú olyan 5 éves lehetett. Ült és előre hátra billegett. Azt mondogatta meg fogok halni. Aztán volt hogy a sarokba ült, a fal felé fordulva nézett maga elé és nevetett. Aztán vágta az ereit és a többire nem emlekszem. De anyával próbáltuk lebeszélni, életkedvet adni neki, de állandóan a halálról beszélt. Fal fehér arca volt és szürke ruhája. Tisztára mint egy horror filmben, gondoltam is hogy eladom az ötletet valamelyik stábnak..
Viccet félretéve, alig mertem visszaaludni, pedig egyaltalan nem vagyok félős, de ez megijesztett.
Miért álmodhattam? Mit jelent?
Az álmod nem a jövőt,hanem a jelent jelentette meg.
Azt,hogy vívódsz a nehézségeid miatt,s azokból menekülni szeretnél.
A nehézségek az életünkben arra valók,mint tornaórákon a futás.Kondíciót szerez nagy kihívások véghezvitelére,s nem a "tornatanártól" való menekülésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!