Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az álmom?

Mit jelenthet az álmom?

Figyelt kérdés

Van egy kolléganőm akivel azt álmodtam,hogy simogattuk egymást csókolóztunk és a vége az lett,hogy le is feküdtem vele.

Szerintetek ez mire utalhat.Én magam is nő vagyok.

2016. ápr. 22. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Sokat gondoltál rá elalvás előtt+gondolom a barátodról is fantáziáltál és így a kettő összemixelődött.
2016. ápr. 22. 20:00
 2/5 A kérdező kommentje:
A barátomra nem gondoltam elalvás előtt,mert ő ott volt mellettem
2016. ápr. 22. 20:16
 3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy kedveled ezt a kolléganődet vagy felnézel rá, szóval pozitív személy az életedben és talán jobban meg akarod ismerni (nem erotikus vonzalomra gondolok). Vagy szükséged van női/anyai odafigyelésre, gyengédségre és ez ebben a formában jött felszínre. Lehet, hogy általánosságban több intimitásra, odafigyelésre vágysz, ezt neked magadnak kell megfejtened, hogy számodra mit jelent (pozitív/negatív, rendszeresen megjelennek-e hasonló témájú álmok).
2016. máj. 1. 01:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Egy pár nappal ezelőtt újra előjött egy hasonló témájú álom,de időközben munkahelyet változtattam, és egy másik kollégámmal álmodtam ebből kifolyólag de az álmomban ugyan úgy csókólóztunk egymással.
2018. okt. 24. 22:11
 5/5 anonim ***** válasza:

ne törődj vele.

ez egy érzelmi transzformáció mellékhatása.

Egy érzelmed átalakul és így jelenik meg.

2018. okt. 26. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!