Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Már 2 napja egy olyan lánnyal...

Már 2 napja egy olyan lánnyal álmodok aki nem lehet az enyém (többi lent) Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Már 2 napja az unokatesómmal álmodok akibe már több éve nagyon szerelmes vagyok. az álom a következő:valamiféle kirándulásra mentünk, mi egy szobába mentünk direkt és szinte majdnem csak egy ágyban is feküdtünk, az ágyak egymás mellet voltak de közben bejött jött az apja és arrébb tolta az ágyat, és mondta a lánynak hogy mennyen fürödni, mikor kiment akkor olyan kedvesen nézett rám mintha azt éreztette volna szeret, utána visszajött a lány és elfeküdt, közbe én vissza szerettem volna húzni az ágyat de utána meg az én apám jött be, kérdezni valamit, és kiment. utána pedig régen látott volt osztálytársaim tűntek fel az álomban.. és felébredtem.

A lánynak a múlt nyáron elmondtam hogy már több éve szeretem őt, de ő közben a másik unokatesómért volt oda... (hát igen kicsit furcsa történet... én sem vagyok rá büszke sőt arra sem hogy szeretem, de nem tehetek ellene...) Miután elmondtam neki azt mondta hogy én még nem tudom mi a szerelem és majd találok biztos valaki mást... Én irigyeltem a srácot hogy vele van, de semmi rosszat nemtettem ellenük. Közben kiderült a dolog, és ez az irigylés elmondatott pár dolgot a szüleinek, amiért a lány még mindig haragszik rám. Kérlek titeket ne ítéljetek el ezért nem vagyok rá én sem büszke. de segítsetek hogy mi tévő legyek. mert képtelen vagyok elfelejteni.

2016. ápr. 28. 22:22
1 2
 11/13 anonim válasza:
Működhetne a kapcsolat, nem egy példát tudnék rá mondani, és a gyerek téma 1 hogy messze van még és 2 hogy más modjabis lehetne annak, ne ez álljon már a szerelem útjába.... Lehetnek emberek akik ezt elitelik de csak egy a gontos hogy ti ki tartsátok egymás mellett ha tényleg szeretitek egymást és hogy ne érdekeljen mások véleménye... Akik irigykednek csak a boldogsagotokra, szerintem egy próbát megerne...
2016. jún. 14. 11:13
 12/13 anonim válasza:

Az az oka, hogy szereted. Valamilyen emocionális okból ő testesíti meg neked az ideális nőt.

Javaslatom: minél több nővel minél több szexkapcsolat. De csak alkalmiak. Úgy el tudod felejteni, és elölről kezdeni.

Addigis egy jótanács: tanulj meg rá haragudni! Ezzel elveszíted a tiszteletedet iránta.

2016. jún. 15. 20:48
 13/13 anonim válasza:
Nálam is hasonló,csak enyhébb a dolog.Amikor meglátom,olyan boldog vagyok,fülem farkam megáll:D De csak gyönyörködöm benne,ha nála vagyok,igyekszem megnevettetni.Utána 3-4 napig iszonyatosan hiányzik,majd 1-2 hétig kissé hiányolom aztán valahogy elfelejtem:)
2017. jún. 22. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!