Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent? Létezik ilyen?

Mit jelent? Létezik ilyen?

Figyelt kérdés

Álmomban egy szerzetes beszélt hozzám . Én egy 12 év körüli fiú lehettem és rajtam sárga színű ruha volt ,úgy néztem ki mint egy shaolin ifjabb szerzetes. A mester akinek szólítottam a férfit egy soha nem ismert szót betűzött el nekem ( wushu ) . Amikor felkeltem egyből leírtam hogy el ne felejtsem ,utána rákerestem az interneten és beadott nekem egy harcművészeti sportágat . Amiről soha nem hallottam és kiderül hogy van.

Légyszi csak normális válaszokat. L

2016. ápr. 27. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:
A wushu az összes kínai harcművészet összefoglaló neve. Ebbe beletartozik a qigong, taiqi, és a shaolin, és wudang kung-fu is.
2016. ápr. 27. 13:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem de miért álmodtam olyanról amiről még soha nem hallottam?
2016. ápr. 27. 13:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert hallottad, csak nem tudatosodott benned. Annak, amit hallasz, látsz, vagy úgy általában az érzékszerveiden keresztül megtapasztalsz, csak töredéke jut el a tudat szintjére. Viszont álmaidban gyakran felbukkannak a tudatalattiból az ilyen, korábban nem tudatosodott információk. Az ok, amiért felbukkanhatott lehetett valami, ami kapcsolódott a témához, bár lehetséges, hogy ez a kiváltó ok sem tudatosodott, de az álomban kiváltotta a korábbi információ felbukkanását. A másik lehetséges ok, hogy igényed adódott valami hasonló megismerésére. Ilyenkor az álmok gyakran adnak fogódzkodót. Informálódj wushu témában, hátha kedvet kapsz hozzá, és később hasznos lesz, örömödet leled benne.
2016. ápr. 27. 13:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Mindig is szerettem meg közel éreztem magam a harcművészethez talán ez is befolyásolhatta .
2016. ápr. 27. 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Szinte bizonyos, hogy igen. Megeshet, hogy komolyabban is megérné foglalkoznod a dologgal.
2016. ápr. 27. 13:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem már kiöregedtem belőle 18/ l
2016. ápr. 27. 13:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Úgy 40 éves korig nem késő elkezdeni. Csak a megfelelő irányzatot kell választani. 18 évesen már ne kezdj bele gyerekeknek szánt irányzatokba, mint pl a tong-zi gong. Az itthon tanított irányzatokat felnőttek is bátran elkezdhetik. Ez azért van, mert az iskolák szem előtt tartják, hogy jobbára felnőttek fognak eljárni, ezért olyan irányzatokat tanítanak, amelyek alkalmasak számukra.
2016. ápr. 27. 14:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!