Mit jelent? Létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Álmomban egy szerzetes beszélt hozzám . Én egy 12 év körüli fiú lehettem és rajtam sárga színű ruha volt ,úgy néztem ki mint egy shaolin ifjabb szerzetes. A mester akinek szólítottam a férfit egy soha nem ismert szót betűzött el nekem ( wushu ) . Amikor felkeltem egyből leírtam hogy el ne felejtsem ,utána rákerestem az interneten és beadott nekem egy harcművészeti sportágat . Amiről soha nem hallottam és kiderül hogy van.
Légyszi csak normális válaszokat. L
2016. ápr. 27. 13:12
1/7 anonim válasza:
A wushu az összes kínai harcművészet összefoglaló neve. Ebbe beletartozik a qigong, taiqi, és a shaolin, és wudang kung-fu is.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem de miért álmodtam olyanról amiről még soha nem hallottam?
2016. ápr. 27. 13:28
3/7 anonim válasza:
Mert hallottad, csak nem tudatosodott benned. Annak, amit hallasz, látsz, vagy úgy általában az érzékszerveiden keresztül megtapasztalsz, csak töredéke jut el a tudat szintjére. Viszont álmaidban gyakran felbukkannak a tudatalattiból az ilyen, korábban nem tudatosodott információk. Az ok, amiért felbukkanhatott lehetett valami, ami kapcsolódott a témához, bár lehetséges, hogy ez a kiváltó ok sem tudatosodott, de az álomban kiváltotta a korábbi információ felbukkanását. A másik lehetséges ok, hogy igényed adódott valami hasonló megismerésére. Ilyenkor az álmok gyakran adnak fogódzkodót. Informálódj wushu témában, hátha kedvet kapsz hozzá, és később hasznos lesz, örömödet leled benne.
4/7 A kérdező kommentje:
Mindig is szerettem meg közel éreztem magam a harcművészethez talán ez is befolyásolhatta .
2016. ápr. 27. 13:47
5/7 anonim válasza:
Szinte bizonyos, hogy igen. Megeshet, hogy komolyabban is megérné foglalkoznod a dologgal.
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem már kiöregedtem belőle 18/ l
2016. ápr. 27. 13:52
7/7 anonim válasza:
Úgy 40 éves korig nem késő elkezdeni. Csak a megfelelő irányzatot kell választani. 18 évesen már ne kezdj bele gyerekeknek szánt irányzatokba, mint pl a tong-zi gong. Az itthon tanított irányzatokat felnőttek is bátran elkezdhetik. Ez azért van, mert az iskolák szem előtt tartják, hogy jobbára felnőttek fognak eljárni, ezért olyan irányzatokat tanítanak, amelyek alkalmasak számukra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!