Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek még lehet valami...

Szerintetek még lehet valami köztünk?

Figyelt kérdés

Egyik évfolyamtársam megtetszett, és elmondtam neki.(lény vagyok) És amikor visszautasított, azon a héten (kedden mondtam el neki) keddtől kezdve egészen vasárnapig minden nap vele álmodtam, és 2-szer azt is, hogy járunk. Szerintetek ez jelenthet valamit/mit jelent? :)

A válaszokat előre is köszönöm

2016. ápr. 26. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Te vagy a lény? Olyan mint ami a lény című filmben is volt? Az veszélyes és nem csodálom hogy visszautasított.

Amikor álmodol vele akkor hová jártok? Csak úgy körbe vagy egyenes vonalú egyenletes mozgást végeztek egy irányba? Vasárnap óta nem álmodtál vele? Vagy álmodtál vele csak azt nem hogy jártok valamerre?

Sok kérdést kell megválaszolnod hogy segíthessünk.

2016. ápr. 26. 19:20
 2/7 anonim válasza:
Szerintem csupán az álmodban teljesedik ki a vágyad.
2016. ápr. 26. 20:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak: Nem ugy jártunk, hogy sétáltunk valamerre, hanem higy együtt voltunk, vagyis párkapcsolatban. Vasárnap óta semmit nem álmodtam, de mult héten keddtől kezdve vasárnapig igen. A lény című filmet nem láttam, nem tudom hogy miről szól. (nem lenne egyszerűbb privát üzenetben megbeszélni ezeket?)
2016. ápr. 26. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is kedden mondtàk..ma vettem egy àlomfogos polot ha legközelebb megyek abba megyek és ha te vagy az a làny aki a kérdést kiirta akkor tudod én vagyok az a pasi akinek mondtad..
2016. ápr. 26. 23:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak a vágyaidat álmodtad meg.
2016. ápr. 27. 00:00
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
és elmondtam neki: lény vagyok xd
2016. ápr. 27. 00:55
 7/7 anonim válasza:
És milyen lény?
2016. jún. 25. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!