Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért történik ez? Mi lehet...

Miért történik ez? Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 2 hét alatt 3x volt alvásparalízisem. Ismerem a jelenséget és már nem is igen ilyeszt meg, általában csak nyugodtan kivárom a végét. Az a furcsa, hogy az elmúlt másfél évben egyszer sem volt, most meg hirtelen 3x is. Azelőtt szóval másfél éve volt egy időszak amikor heti többszöri gyakorisággal voltak ilyen élményeim hónapokig. Nagyon furcsa dolgokat tapasztaltam, köztük volt egy testelhagyásos élményem (vagy annak az illúziója, ha esetleg valaki nem hisz benne) amikor valami egyszerűen "kidobott, kilökött" a testemből és annyira valóságosnak tűnt mint ahogy itt ülök és írom ezt a kérdést.

Ma reggel volt egy furcsa álmom, egy személlyel kerestem valakit (egy aprócska kis embert) egy sötétített szobában. Amikor hosszas keresés után megtaláltuk hirtelen egy erőteljes ütést éreztem a fejemen. Mintha egy súlyos vasfazékkal nagyon erősen fejbe vertek volna. Leborultam a földre és lebénultam. Ilyenkor már tudatában voltam hogy ez csak álom, és próbáltam felébreszteni magam. De nem mozdultam és ami a legfélelmetesebb hogy a kezeimmel a fejem felé nyúltam és mozgatni akartam hogy ébredjek fel de nem tudtam, mert egyszerűen nem tudta megfogni a kezem a fejemet. Nem is tudom leírni megfelelően ezt az érzést... nem is a létező kezeimmel, hanem csak az érzetükkel.

Kb fél perc után lassan felébredtem.

2016. ápr. 24. 14:00
 1/4 anonim válasza:
Mert
2016. ápr. 24. 17:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Dögölj meg.
2016. ápr. 24. 21:49
 3/4 anonim válasza:
Tudnák javasolni egy terheléses EKG, holterezéssel!
2016. ápr. 25. 14:10
 4/4 anonim ***** válasza:

bárcsak tudnám.... nekem is rengetegszer volt...nem tudom már hány évvel ezelőtt kezdődött, nagyon bepánikoltam , nekem is volt ilyen testelhagyásos, bár inkább olyan volt hogy lebegtem és át tudtam menni a falon, meg felfele menni a végtelenségig, vagy zuhantam lefele a semmibe, nagyon ijesztő "halucináció" vagy nem tudom hogy mondjam.Viszont néha olyan is volt, hogy bármit elképzeltem az megtörtént,mintha irányítani tudtam volna az álmomat és közben tisztában voltam vele hogy ez csak egy álom... Ez a lebénulás is sokszor van , de ez még semmi a mostaniakhoz képest, újabban nagyon búg a fejem , mintha szét akarna robbani,vagy mintha áram menne végig rajtam. volt olyan érzés is amikor azt hittem , hogy az egész házba villámok csapkodnak és nem tudok megmozdulni, és totál azt hittem, hogy most meghalok illetve a családtagjaimra gondoltam, de aztán rájöttem hogy ez megint csak egy paralízis és mindjárt felébredek...

Nekem általában akkor van amikor, sokat éjszakázok, nagyon későn fekszek le , kimerült vagyok és szerintem elalvás előtt jön elő...

hát nem tudom , hogy ezzel kell e szakemberhez fordulni:S

2016. máj. 11. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!