DanteSpardaDmC kérdése:
Mit jelent az ha álmomban ez történik?
Figyelt kérdés
Álmaimban sokszor kerülök véres harcokba de lényegtelen hányszor szúrnak le lőnek le nem képesek megölni fáj érzem is de pár pillanat mulva továb sétálok mintha semmi sem történt volna sokszor van hogy bepánikolok hogy meglőttek és aztán eszembe jut hogy ja én halhatatlan vagyok és harcolok tovább.2016. márc. 28. 14:13
1/1 anonim válasza:
Sok mindent jelenthet. Például, hogy bírod a veszélyes, véres csatákat, én is nyugi nem csak te vagy ,,elmebeteg,, xD. Vagy hogy erősnek érzed magad ahhoz, hogy túlélj bármit. Szóv. lehet valami olyan jelentése is, hogy ha van valami gond a jelenlegi életedben bármilyen téren ne add fel mert mindent túlélsz (?) vagyis hát lehet, hogy hülyeség, de pl ez is lehet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!