Szerintetek mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Voltam egy olyan suliba amilyet meg nem láttam. Kicsit sötétedett olyan félhomály volt. Egy fiú osztálytársammal álmodtam (kicsit tetszik is). Azt álmodtam hogy gyakran beszélgettünk. Mindig fel emelte a kezet mintha azt varna hogy vki beleusson. Egyszer bele is ütöttem es utana ugy nézett ram hogy mire ütöttem bele, mi bajom van. Egyszer hosszabban beszélgettünk es kicszazott a szamon h szeretem. Sirva elfutottam es o a nyomom a eredt. Futottam... Utana bekerult a képbe az egyik legjobb barátnőm (sztem o is szerelmes az illetobe.) O is üldözött. Utana utolérték. A barátnőm nagyon haragudott ram es ordibál hogy mit kepzelek magamrol. (xd) Utana elment es idejött a fiú.. Talan, nem biztos de nem emlékszem de meg próbált vigasztalni h ne sirjak nem haragszik ram. Ennyi. 13/l2016. ápr. 22. 17:58
1/5 A kérdező kommentje:
Ja! Meg egy folyosón adtam neki egy pacsit, ahol volt a plafonba épített lámpa
2016. ápr. 22. 18:02
2/5 anonim válasza:
Szerintem azt jelenti hogy szereted a fiut és félsz hogy a barátnődet megbántod vagy közétek áll. Amúgy ha valakivel álmodsz azt jelentheti hogy az ilettő elalvás előtt gondolt rád vagy hiányzott neked.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, ilyenről Hallottam már de nem igazan hiszem el.. Olyan 50%
2016. ápr. 22. 19:31
4/5 anonim válasza:
Szereted a fiút, de félsz hogy elviszik előled. A helyszín pedig szerintem tökvéletlen.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát. Őszintén kicsit félek, igen! :D
2016. ápr. 22. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!