Mi ez a furcsa álom?
Az álom,egy tipikus "férfiszemléletet"idézett:
Mi férfiak teljesítményközpontúak vagyunk.Önmagunk értékét teljesítményeinkben mérjük.Ha teljesítményeink alulmúlják önmagunk elvárésait,önpusztító mechanizmusok lépnek életre,melyek szintén teljesítményközpontú.Ilyenek,a parkinson kór,alzheimer kór,izomsorvadás,rákos daganatok,keringési traumák,stb.,melyek 50-60 éves korunk táján teljesítnek hatékonyan.
Szemléletünket nem lehet kicserélni,csak módosítani!
Másfajta teljesítni valót kell kitűzni magunk elé.(pl.Ne várjuk,hogy önmagunk varázslatos külsejével meghódíthatunk egy huszonéves bombázót!Helyezzük értékeink hangsúlyát belső értékeinkre!Ne várjuk el önmagunktól,hogy együtt futva a 20 évesekkel győzzünk!Fussunk a futás öröméért,s ne a győzelemért!stb.)
Kedves Kérdező!
Kérlek vigyázz az ilyen kijelentésekkel:" elmebeteg álmom volt."
Elmebeteg álma,csak egy elmebetegnek van,mivel álmaink ugyanabból az elménkből erednek,mint ébrenléti gondolataink,s a tied bölcs álomnak tűnik!
én a Barátok köztről szoktam rendszeresen álmodni. Ki nem állhatom ezt a sorit, néha-néha nézem, mert nincs más.
Nem tudom, hány perces egy ilyen álom, de kb. 1 résznek tűnik. Benne van a Nóra, Vili, mindenki és megálmodom mi lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!