Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért vagyok önmagam gyilkosa?

Death42 kérdése:

Miért vagyok önmagam gyilkosa?

Figyelt kérdés

Álomban néha én vagyok a gyilkos és az áldozat is. Ennek van valami jelentése?

Alvajáró vagyok, mindig is az voltam. Szóval megvannak a maga veszélyei. Gyakran ébredek máshol és nem szeretnék valakiben kárt tenni. :D

2016. ápr. 19. 18:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mármint, hogy alvajáró vagyok? Pedig nem ritka. Nálam gyerekkorom óta fennáll. Akkor fordul elő, amikor stresszes vagyok, de mondták azt is, ha jól emlékszem, hogy örökölt is lehet. A családban senki sem az, de nem is vagyok vérszerinti szóval bármi lehet. Ébren nem vagyok valami őrült hajlamú, de pokróc a családdal vagy mondjunk inkább flegma, viszont mindenki mással normálisan viselkedem.
2016. ápr. 19. 22:36
 12/13 A kérdező kommentje:
Sokszor volt már, hogy felkeltem este kajálni járkálni, miközben éppen alszom. De olyan is volt, hogy kint ébredtem reggel. Máskor csak egyhelyben áltam, de közben aludtam és akkor keltem fel, mikor összeestem. Ez nagyon veszélyes tud lenni.
2016. ápr. 19. 22:48
 13/13 A kérdező kommentje:
Jelent valamit az álmom?
2016. ápr. 21. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!