Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Egyszer azt álmodtam hogy lovagolok és úgy érzem követ valaki. Hátranéztem és két alak követett. Úgy láttam egy nő és egy férfi. A lovam egyre gyorsabb lett. Bementünk egy vadnyugati városba és ott valamiért megállt a lovam. Leszálltam róla és az üldözőim felé fordultam. Ők is megálltak és leszálltak. A nő felém jött. Letérdelt hozzám (hisz ezt még kicsi koromba álmodtam) és lehajtotta a csuklyáját. A nő én voltam csak idősebben. Rám mosolygott és akkor a ruhája átváltozott fehérré. Megfogta a kezem és a férfihez vezetett, akinek szintén fehér lett a ruhája. A férfi felrakott a lovára és elindított a város határon kívülre, ahol már nem kopár föld volt hanem imitt amott fűcsomók és virágok. Én visszanéztem és ők engem néztek ahogy eltávolodunk egymástól.2015. febr. 28. 15:10
1/3 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy mindenesetre nő vagy.
2/3 A kérdező kommentje:
....nem mondod.....
2015. márc. 3. 18:46
3/3 A kérdező kommentje:
ez nem újdonság
2015. márc. 3. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!