Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
Egyszer azt álmodtam hogy lovagolok és úgy érzem követ valaki. Hátranéztem és két alak követett. Úgy láttam egy nő és egy férfi. A lovam egyre gyorsabb lett. Bementünk egy vadnyugati városba és ott valamiért megállt a lovam. Leszálltam róla és az üldözőim felé fordultam. Ők is megálltak és leszálltak. A nő felém jött. Letérdelt hozzám (hisz ezt még kicsi koromba álmodtam) és lehajtotta a csuklyáját. A nő én voltam csak idősebben. Rám mosolygott és akkor a ruhája átváltozott fehérré. Megfogta a kezem és a férfihez vezetett, akinek szintén fehér lett a ruhája. A férfi felrakott a lovára és elindított a város határon kívülre, ahol már nem kopár föld volt hanem imitt amott fűcsomók és virágok. Én visszanéztem és ők engem néztek ahogy eltávolodunk egymástól.

#álom #vadnyugat #felnőttkori önmagam
2015. febr. 28. 15:10
 1/3 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy mindenesetre nő vagy.
2015. febr. 28. 20:52
 2/3 A kérdező kommentje:
....nem mondod.....
2015. márc. 3. 18:46
 3/3 A kérdező kommentje:
ez nem újdonság
2015. márc. 3. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!