Death42 kérdése:
Miért vagyok önmagam gyilkosa?
Figyelt kérdés
Álomban néha én vagyok a gyilkos és az áldozat is. Ennek van valami jelentése?
Alvajáró vagyok, mindig is az voltam. Szóval megvannak a maga veszélyei. Gyakran ébredek máshol és nem szeretnék valakiben kárt tenni. :D
2016. ápr. 19. 18:53
2/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szörny..:D
2016. ápr. 19. 19:51
3/13 A kérdező kommentje:
Álmomban sokszor felakasztottam magam és lelöktem magamat a tetőről vagy leszúrtam magam. Este valamikor elállok az ágyból és járkálok, mint egy zombi néha beszélni is szoktam. Erre természetesen én nem emlékszem, de sokszor panaszkodnak rám, mert nem tudnak aludni tőlem, én viszont mindig kipihent vagyok. De nem szeretnék valakit eltenni láb alól, miközben alszom. Nem miattuk, hanem miattam. Nem akarom a fiatal napjaimat sitten tölteni. :)
2016. ápr. 19. 20:04
4/13 A kérdező kommentje:
...felállok...
2016. ápr. 19. 20:07
5/13 anonim válasza:
Én kezdődő skizofréniára gondolnék.
6/13 A kérdező kommentje:
#5 Pszichiáter vagy? Gondolhatod, hogy voltam orvosnál, de azt nem mondták, hogy skizofrén vagyok. Most félnem kéne? :P
2016. ápr. 19. 20:16
7/13 A kérdező kommentje:
Az álmok néhány hónapja küzdöttek, már háromszor álmodtam ezt. A családom skizofrénné tettek? :O Mindig is tudtam, hogy nem bírom sokáig ép ésszel. :D
2016. ápr. 19. 20:21
8/13 anonim válasza:
Sokan kereseik a fájdalom nélküli halált, de a saját fejüket nem merik levágni...
9/13 A kérdező kommentje:
Sokan nem a fájdalom nélküli halált keresik, hanem a méltó befejezést. Néha sokkal könnyebb meghalni, mint szembenézni az élettel. Vannak olyan is, akik jobban félnek az élettől, mint a haláltól.
2016. ápr. 19. 20:41
10/13 anonim válasza:
ez tök érdekes :D még nem hallottam ilyenről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!