Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban Jézus beszélt hozzám...

Álmomban Jézus beszélt hozzám figyelmeztetett?

Figyelt kérdés

Álmomban a nagymamám hátsó udvarában álltam a vécé mellett, és Jézus Krisztus szemben állt velem és folyamatosan beszélt hozzám azt mondta hogy készüljek fel mert a családban háború lesz, és a végén még valamit mondott, ezért nincs babánk, vagy ezért van,én már nem tudom nem emlékszem rá de azt tudom valamit baba téma ügyben mondott.

És a valóságban tényleg volt másnap családi vita, elég nagy ami nem jellemző ránk! Ki pattant egy ügy.

A baba is valóságos mert szeretnénk babát de nem jön össze egy jó ideje.

mit gondolsz erről? Történt valakivel ilyen?

2016. ápr. 7. 15:16
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat az lemaradt hogy a nagymamám már 17. Éve meghalt sajnos 😞
2016. ápr. 7. 15:18
 2/12 anonim ***** válasza:
63%
Kevesebb babfőzeléket egyél este máskor. Könnyen megüli az ember gyomrát.
2016. ápr. 7. 15:46
 3/12 anonim ***** válasza:
Régebben nekem is volt ehhez hasonló. Képekben láttam, hogy valami nagyon rossz történik velem majd, nagyon magányos leszek, egy fa alatt ültem, de érzékeltem, amiket mond és azt, hogy mik fognak történni. Végül azt mondta, ne féljek, mert velem lesz a nehéz időkben. Sajnos rövid időn belül szörnyű dolgok történtek velem és tényleg, akikre számítottam, hogy mellettem fognak állni a bajban, kiderült felém sem néztek :( Ami még rosszabb, nem csak egy rövid rossz periódus volt, sajnos máig tart :( Így én, bár Jézus azt mondta, mellettem lesz, úgy éreztem, érzem, az égiek magamra hagytak :(
2016. ápr. 7. 16:13
 4/12 anonim ***** válasza:

Jézus melletted van és segit. pont.

nem kell túl magyarázni :-) csak hinni benne, és hálàsnak lenni hogy igy kapod a segitséget!

2016. ápr. 7. 17:24
 5/12 anonim ***** válasza:

Fontos embernek tartod magad, ha azt hiszed, és az is lehetsz, ha tényleg, személy szerint Jézus szólt hozzád.

.

Ha álmod igaz, akor nem vagy még méltó Jézus szavaira, hiszen Neki nem az a legfontosabb dolga, hogy a másnapi családi vitára figyelmeztessen téged, vagy bárkit.

A fontos dolog az, amit utánna mondott, ám te pont erre nem emlékszel, bizonyítéka ez annak, hogy érdemtelenre pazarolta idejét.

2016. ápr. 8. 06:09
 6/12 A kérdező kommentje:

Biztosan így ahogy te írod utolsó válaszoló?! Miért vagy ilyen keserű? A szavaid alapján szomorú vagy. De mindenkinek maga dolga.

Én személy szerint katolikus hívő vagyok. Hiszek Jézusban és istenben. Álmodtam már Jézussal gyerek koromban 6 éves voltam kb.

Sajnos rég óta fenn áll a családomba egy elég kemény helyzet, lelki problémák és fizikai is sőt betegségek is vannak, most volt két éve hogy nálunk meg indult a lavina lefelé, de én hiszek Jézusban, nem tagadom, volt olyan időszak mikor kicsit meg inogtam, de azonnal imádkoztam!

2016. ápr. 8. 08:44
 7/12 A kérdező kommentje:

Bocsánat a fizikai problémák nem bántalmazást jelent! Isten őriz. 20 év alatt egy pofont nem kaptam a férjemtől.

Fizikai probléma azt jelenti nálam hogy meg próbáltatások, ház ügyben, munka stb...

2016. ápr. 8. 08:48
 8/12 anonim ***** válasza:

Jézus és Isten nem büntet és nem itélkezik!!!

Nagyon sok ember mögött ott van de észre sem veszik

és nem haragszik főleg nem pazarolja az idejét!

addig van ott még észre nem veszik, vàr mert szeret minket

és nem türelmetlen!

az előző kommentelő nagyon félhet tőle ha ilyeneket ir..

2016. ápr. 8. 09:19
 9/12 A kérdező kommentje:
Én is pontosan ugyanúgy gondolom mint te kedves utolsó válaszoló. Jézus szeret mindenkit de nem mindenki kéri a segítséget tőle.
2016. ápr. 8. 11:41
 10/12 anonim ***** válasza:

hát igen sajnos

majd egyszer felébrednek... :)

2016. ápr. 8. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!