Álmomban Jézus beszélt hozzám figyelmeztetett?
Álmomban a nagymamám hátsó udvarában álltam a vécé mellett, és Jézus Krisztus szemben állt velem és folyamatosan beszélt hozzám azt mondta hogy készüljek fel mert a családban háború lesz, és a végén még valamit mondott, ezért nincs babánk, vagy ezért van,én már nem tudom nem emlékszem rá de azt tudom valamit baba téma ügyben mondott.
És a valóságban tényleg volt másnap családi vita, elég nagy ami nem jellemző ránk! Ki pattant egy ügy.
A baba is valóságos mert szeretnénk babát de nem jön össze egy jó ideje.
mit gondolsz erről? Történt valakivel ilyen?
Jézus melletted van és segit. pont.
nem kell túl magyarázni :-) csak hinni benne, és hálàsnak lenni hogy igy kapod a segitséget!
Fontos embernek tartod magad, ha azt hiszed, és az is lehetsz, ha tényleg, személy szerint Jézus szólt hozzád.
.
Ha álmod igaz, akor nem vagy még méltó Jézus szavaira, hiszen Neki nem az a legfontosabb dolga, hogy a másnapi családi vitára figyelmeztessen téged, vagy bárkit.
A fontos dolog az, amit utánna mondott, ám te pont erre nem emlékszel, bizonyítéka ez annak, hogy érdemtelenre pazarolta idejét.
Biztosan így ahogy te írod utolsó válaszoló?! Miért vagy ilyen keserű? A szavaid alapján szomorú vagy. De mindenkinek maga dolga.
Én személy szerint katolikus hívő vagyok. Hiszek Jézusban és istenben. Álmodtam már Jézussal gyerek koromban 6 éves voltam kb.
Sajnos rég óta fenn áll a családomba egy elég kemény helyzet, lelki problémák és fizikai is sőt betegségek is vannak, most volt két éve hogy nálunk meg indult a lavina lefelé, de én hiszek Jézusban, nem tagadom, volt olyan időszak mikor kicsit meg inogtam, de azonnal imádkoztam!
Bocsánat a fizikai problémák nem bántalmazást jelent! Isten őriz. 20 év alatt egy pofont nem kaptam a férjemtől.
Fizikai probléma azt jelenti nálam hogy meg próbáltatások, ház ügyben, munka stb...
Jézus és Isten nem büntet és nem itélkezik!!!
Nagyon sok ember mögött ott van de észre sem veszik
és nem haragszik főleg nem pazarolja az idejét!
addig van ott még észre nem veszik, vàr mert szeret minket
és nem türelmetlen!
az előző kommentelő nagyon félhet tőle ha ilyeneket ir..
hát igen sajnos
majd egyszer felébrednek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!