Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Nem vallásos családban nőttem fel,sőt még csak nem is vagyok megkeresztelve.De a nagybátyám halálát követő hónapokban különös álmom volt.Hozzáteszem soha még egy korábbi álmomra sem emlékeztem ennyire pontosan,részletesen.Azt álmodtam,hogy állok egy nagy terem szélén,a terem fehér ajtajának közelében,amin egy nagy arany,díszes kilincs volt ,jó magasan,ahogy a régi ajtókon volt anno.A falon barokk stílusú szintén arany gyertyatartókban halvány gyertyafény pislákolt.A helyiség nem volt berendezve,teljesen üres volt,fehér falakkal.Ott álltam és tudtam,hogy várok valamit,de teljesen nyugodt voltam,ami egyébként nem jellemző rám.Az ajtó kinyílt,egy nagyon magas valaki jött be rajta és megállt pont velem szemben.A ruhája fehér volt és egyszerű pont olyan mint amiben Jézust ábrázolják a feltámadás után.Felnéztem rá,a haja majdnem a válláig ért,és hullámos volt.Az arcát olyan fény övezte,hogy nem lehetett kivenni a vonásait.Férfi hangon szólt hozzám.Azt mondta,őt a nagybátyám küldte( ő a nevét mondta)aki arra kérte őt,hogy áldjon meg engem.Ezután átölelt,és én is őt,bár én csak a derekát öleltem át,mert jóval magasabb volt tőlem.Ez az ölelés szeretetteljes volt,mint amikor egy hozzád közel álló ölel át.Én végig egy szót sem szóltam.Aztán felébredtem.Soha nem volt még ilyen álmom,és bár jó pár éve történt,még mindig emlékszem minden apró részletére.Azt gondolom,Jézus volt az álmomban.A bibliában van olyan,hogy ilyen módon áldanak meg valakit? Sajnos nem olvastam a bibliát,ezért olyanok válaszát várom akik jártasak a témában.A humor heroldok meg hasonlók kíméljenek:) Szeretném megérteni ezt az álmot.

2014. ápr. 26. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Olyan mély élmény volt számodra a nagybátyád halála, annyira megérintett, hogy ez előhívta a tudatod mélyéről mindazokat a mozaikokat, amit a keresztény vallásról, Jézusról, a templomról stb. tudtál, vagy képzeltél és mindez összeállt egy álomban. Ennyi és nem több.
2014. ápr. 26. 18:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Az nem lehet,hogy mélyebb jelentése van,esetleg meg is történt?
2014. ápr. 26. 18:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem megtörténhetett, de nem feltétlen Jézus volt, lehetett más szent, egyike azoknak, akik segítenek téged. Nincs köze valláshoz, vagy vallásossághoz.
2014. ápr. 26. 21:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért Jézusra gondoltam,talán mert őt is pont így ábrázolták egy az egyben így nézett ki csak az arcát nem láttam a fény miatt,és a derekán egy vékony kötél szerű fonott arany színű hosszú "öv" volt [link]
2014. ápr. 27. 00:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Egyébként az álom után pár évvel az életem el kezdett rossz fordulatot venni,apum beteg lett,hosszú szenvedés után meghalt,elvesztettem a házamat,a párom elhagyott 7 év után.Talán azért küldte nekem a nagybátyám ezt az áldást,mert tudta mi vár rám...
2014. ápr. 27. 00:10
 6/6 Petruska1020 válasza:
szóval miután megáldottak, azután értek a bajok. az álmokat mindenki a saját környezetéből tudja megfejteni. én azt mondanám neked, hogy az álmodra azért emlékszel ilyen pontosan, mert reményt ad. Úgy érzed, meg lettél áldva ezáltal nem érhet bántalom. szerintem viszont magadnak állítottad fel, mint biztonságot, mert úgy érezted, rosszat csináltál, vagy rosszat fognak veled csinálni. és ha egy szeretett személy jelenik meg álmodban , méghozzá ilyen nagy volumenben, akkor kivetül az álmodban, hogy segítségre vársz, hogy valaki mentsen meg, oltalmazzon fel a sérelmek alól. szóval ha köze is van esetleg túlvilági jelentéshez, akkor egy jövőkép lehet, hisz elvesztetted édesapádat és a párod is elhagyott, tehát most lnne szükséged arra a vigaszra amit akkor éreztél álmodban.
2014. máj. 6. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!