Mi a jelentése ennek az álomnak? (többi lent)
Jézus megmutatta neked hogy a halál után vannak akik a menybe kerülnek,és vannak akik nem.
akik a temetőben maradtak az a testre utalt a gonoszé.
akik a menyben voltak a lélek az istené,azok a jók.
Jézus rámmosolygott és felébredtem.
ez azt jelenti hogy te jó úton jársz.
csak maradj ezen az úton.
A jelentését nem tudom, de az érdekes az, hogy egyszer én is mentem temetőbe egy Jézus féle alakkal álmomban.Legalábbis akkor úgy véltem, Jézus az.Az egy nagy temető volt, a sírokon nem csak virágok voltak, hanem ételek, ékszerek, érdekes edények is például.Mondott valamit Jézus, de nem emlékszem már mit.Én akkor álmodtam ezt, mielőtt nagyon pozitív változás történt volna az életemben :)
ez majdnem ugyan ezt jelentené csak!
az ékszerek edények a földi javakra utalt.
Jézus Mondott neked valamit, figyelmeztetni akart.
a gonosz egyik legerősebb trükkjére,az élet gondja s bajai kihasználására.
tehát hogy vigyáz! mert a gonosz ezt akarja ki használni ellened,hogy Jézus ellen fordítson.!
hogy a rossz utat vállazd....
Kettő (szám)
- Hiányérzet.
Fog
- Nehezen elszenvedett vereség. Kieső fog: fájdalmas veszteség.
Fény
- Megoldást keresel és találsz, egy nem könnyű feladatra. Ha a fény erősen a szemedbe világít: már régebben észre kellett volna venned egy összefüggést.
Szent (jelen esetben Jézus)
-Jelenetrendezésre, dühkitörésre való hajlam; képzelt esetleg allergiás betegségek egész sora. Természetesen hívő, vallásos ember álmában egészen más, de egyéni jellege miatt ezt csak az álmodó tudja megfejteni. Szent emberrel, igaz emberrel találkozni: ha megint: munkahelyi, gazdasági előremenetel; ha megáld: vigaszt találsz.
Temető
- Általában: kiegyensúlyozottság, az életben átélt nyugalom, béke jele. Temetőben járni, ha ott kellemesen érzed magad: tiszta lelkiismeret, szép emlékek. Ha rémületet ébreszt: jogosan kapott szemrehányás, felróják hibáid.
Menny
- Hirtelen támadt kimerültség, fásultság; egyszerre több ismerősödben is csalódtál; átmeneti kiábrándultság, ami különösen azért zavar, mert különben lelkes, lendületes természetű vagy. Betegnek mennyországban járni:jegyez közeli gyógyulást.
Mennyországba menni: gyakran a jó útra térést szimbolizálja.
És kik voltak halottak?
Mert ha ismeretlen a halott: régi vágyad teljesülhet; váratlan segítséget kapsz.
Milyen érzést váltottak ki belőled a halottak?
Üdv,
Rasztás Dzsimi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!