Mi a jelentése ennek az álomnak?
Figyelt kérdés
Régen volt egy lány aki tetszett még általánosba! Azóta van egy barátnőm több mint 2 éve, ez a régebbi lány azóta eszembe se jutott! Most éjszaka előjött álmomban megölelt és ezt mondta: "Majd találkozunk" Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy titokzatosan előjött és elmondta aztán eltűnt, hanem mintha meg beszéltünk volna egy találkát és csak elköszönt és elmondta h majd találkozunk! Mit jelenthet ez?2015. máj. 24. 16:24
1/2 anonim válasza:
Hát... A barátnőd ennek nem fog örülni :D
2/2 anonim válasza:
Hogy valószínűleg félre fogsz k*rni... :D
De komolyra véve, az álmok legtöbbször nem jelentenek semmit. De sokszor előjöhetnek benne régi helyek, illatok, színek, kontúrok és tompák, érzések. Van olyan aki néha konkrétan megálmodja a holnapot. :D Ez vagyok én. Álmodok én is helyekről, ételekről, fényekről, néha ismerős-ismeretlen emberi alakokról. Az agy egy furcsa és rejtélyes létfontosságú szervünk, aminek szüksége van arra, hogy a külvilágtól és tőled kapott információkat fel tudja dolgozni, ez történik meg éjszaka, álom formájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!