Mit lehet a jelentése ennek az álomnak?
Figyelt kérdés
Sokáig az volt a vissza térő álmom, hogy vízbe fulladok. Belecsúszok a vízbe de csak a kezeimet látom. Középen mintha édesapám állna (nem látom de tudom hogy ő az) és mellette árnyak állnak akik néznek rám (szintén nem látom csak érzem,hogy néznek). Apa segíteni akar egy ideig de nem tud és csak néz. A víz amibe süllyedek lefelé valamikor tiszta mint a tenger és valamikor piszkos mint egy tó. Egyre mélyebbre süllyedek és tudom, hogy megfogok halni. Nincs félelem csak nyugalom és béke. Majd elsötétül minden és felkelek. Gyerekoromtól egészen kb 18 éves koromig folyamatosan vissza tért, most már nagyon ritkán.2014. nov. 18. 13:05
1/2 Legoman válasza:
Már nem látszódsz, annyira beterítenek az érzéseid. Sokszor még abban is biztos vagy, amiről tudod, hogy lehet az nem úgy van. Ezeket a dolgokat csak te tudod megoldani, tanácsot kérhetsz, de neked kell végrehajtanod az utasítást. A lelked legtetején nincsen gond, az életed jó érzéssel tölt el, valamikor meg kételyeid merülnek fel. Egy helyben toporogsz! Túlságosan beletörődsz a gondokba, ahelyett, hogy megoldanád őket. Nem teszel semmit annak érdekében, hogy te belül is jól érezd magadat.
:) Én ezt olvastam ki az álmodból.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) érdekes és elgondolkodtató választ adtál :)
2014. nov. 19. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!