Álomfejtő szakértők mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Először is a hívők véleménye érdekel.
Álmomban Jézussal beszélgettem, és azt mondta hogy készüljünk mert jön a háború itt is nálunk.
Én Magyarországon élek!
Homályos még amit beszélgetünk, de még valami olyasmit is beszéltünk hogy azért is nem sikerül teherbe esnem.
A valóságban tényleg szeretnénk kisbabát.
Nagyon szépen köszönöm a normális választ.
2016. ápr. 2. 08:10
1/7 anonim válasza:
Talán a félelmednek és a nem beteljesült vágyaidnak köszönheted ezt az álmot.
2/7 A kérdező kommentje:
Az lehetséges. De akkor miért Jézus szembesít vele?
2016. ápr. 2. 16:05
3/7 anonim válasza:
Azt jelenti rossz szerencséd lesz, nehézzé válnak a dolgok és kihivások jönnek de csak magánéletben! Teherbeesés meg Isten elhivását, fejlődést jelenti, most próbák vannak tehát, ilyenkor nem lesz siker és fejlődés, csak nehéz lehetőségek, kihivás, leckék stb.
4/7 anonim válasza:
Hüjjeség! (Azért írom pontos jével, mert akkor nem tilt le ez a sz*r)Hüjeség! Az utóbbi válasz hüjeség! Jézus ezt akarta veled közölni: hogy vigyázz magadra, mert az emberek kezdenek egyre rosszabbak lenni. Tudod, előbb- utóbb vége kell lennie a világnak, de előtte még jön a Rossz. Végig ki kell tartanod Jézus mellett és nem szabad feladnod, bármi is lesz! Nem vagyok álomfejtő szakértő, de ennyit még én is ki tudok találni. Sok sikert! Mindenhez!
5/7 A kérdező kommentje:
És valóban igy van kedved utolsó válaszoló, tegnap újra rossz csapás ért! És rosszak az emberek még családon belül is!
2016. ápr. 24. 12:55
6/7 anonim válasza:
Így van kedvem? Micsoda? Én nem átkozlak, csak az álmodat próbálom megfejteni. Nem biztos hogy jól fejtettem meg, de próbáltam megfejteni. Bocsi a sok rosszért. Eszembe jutott: illuminati. Az a sok citromsárga hörcsög (minyonok)meg még sokminden...
7/7 A kérdező kommentje:
Nem téged hibáztatlak! Csak pont el találtad hogy igenis szeret Jézus és erre készített fel!
2016. ápr. 30. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!