Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek mit jelent ez az...

Szerintetek mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap azt álmodtam, hogy a barátom nem keres már 2 napja,telefonja ki van kapcsolva,ha hívom.

Elmentem hozzájuk,és kiderült,hogy balesete volt,elütötte egy autó, és kórházban van.

Én pedig utána sokáig nagyon sírtam.

Szerintetek ez az álom mit jelent?

2014. okt. 1. 08:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szereted, ezért aggódsz érte, félted. Ennyi.
2014. okt. 1. 09:22
 2/3 anonim ***** válasza:
#1-es jól mondja, valószínűleg gyakran félted és ez erőteljes érzelem felszabadulást okozott álmodban. Stimulált egy szituációt, mely olyan dolgokra készít fel mélyen, ami meg se történt, de mivel nem egyszer gondolsz rá és fáj a gondolat így vhogy azt fel kell dolgozni.
2014. okt. 1. 10:13
 3/3 Ling-ce ***** válasza:
61%
Ne hidd, hogy trollkodásból írom, de minden álom ugyanazt jelenti. Mármint, hogy aludtál. Minden álom jó. Ebben az álomban az volt a jó, hogy nem igaz. A szép álom pedig Isten ajándéka. Ezt a választ azért küldöm neked, hogy ne félj az álmoktól. Sok szép álmot kívánok neked ha már álmodsz, de méginkább azt, hogy ne álmodj. Az alszik igazán jól, aki nem álmodik.
2014. okt. 4. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!