Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Egy mondatot almodtam ami igy...

Egy mondatot almodtam ami igy szolt: Ha most nem kezdenek egymassal valamit, akkor 109 evbe telik amig ujra egymasra talalnak. Valaki tud segiteni abban, h ez mit jelent (het)? Koszi elore is:-) )

Figyelt kérdés

2014. szept. 30. 12:53
 1/7 anonim ***** válasza:
De érdekes! :) Kíváncsi lennék kiről szólt. :D Lehet, hogy valakinek tovább kell ezt adnod, hogy eljusson hozzá, és fel tudja használni az infót. Csak ki lehet az :D
2014. szept. 30. 13:00
 2/7 A kérdező kommentje:

Egyetertek,en is kivancsi vagyok h mirol szolhatott az uzenet:-))Van egy srac aki szerelmes belem,es nekem is nagyon tetszik a pasi,de mivel mindketten hazasok vagyunk (gyerek nincs) ezert (is) ossze vissza benazunk:-)))

Illetve o az aki ugy viselkedik mintha 15 eves lenne,en pedig kivarom amig vegre elhiv randizni:-))Szoval szerintem ez ezzel kapcsolatos lesz:-))

Mivel engem is erdekel h mi ez a 109 es dolog,visszaszamoltam es ma van 97 napja,h kileptem a munkahelyemrol ahol egyutt dolgoztunk es 17 nap mulva lesz 109 napja,h nem lattuk egymast:-))

Az alom szerint akkor 17 napon belul jelentkezik nalam,vagy valami ilyesmi?Fogalmam sincs,elkepeszto h ennek megfejtesere kepes voltam kiszamolni h hany napja nem talalkoztunk:-))))

32 No

2014. szept. 30. 17:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Hááát, érdekes helyzet, ha már házasok vagytok. Kicsit kellemetlen így. Lehet, hogy ez valami reinkarnációs cucc amúgy, mármint lehet emiatt, hogy házasok vagytok, ebben az életben már nem lehettek együtt, vagy hasonlók. Majd 109 év múlva :DD Amúgy meg valaki másról szólt az álom, nem? Mármint nem úgy volt, hogy "kezdtek egymással valamit" :D
2014. szept. 30. 17:49
 4/7 A kérdező kommentje:

Azert ennel pozitivabb vagyok,de egyetertek ez valoban lehet elozo eletbeli maradvany,sot bixtos,h az leven a srac kulsore abszolut nem az esetem,1 evig eszre sem vettem,10 esen 2-re pontoztam (szerintem ez pontrendszer 60 eves koromig mukodni fog es erre nem vagyok buszke:-)),ma viszont ott tartok,h hiaba tudom,h o egy 2-es en 9-esnek latom:-)))

Sot konkretan odaig jutottam,h hogy nem vettem eszre h mennyire jokepu?:-)))Ez egy tenyleg bonyolult tortenet,filmeken es masok eleteben olyan egyszeruen alakul egy ilyen helyzet,de mivel o teljesen leblokkol amikor hozzaszolok,konkretan csak bamul,elpirul,mosolyog es valami olyan imadattal nez ram,h abba beleszedulok:-)))

Ennek kovetkezteben a jelenletemben nem kepes osszerakni egy epkezlab mondatot,csak olyanokat h "ok","en is".

Amikor elmegy az asztalom mellett ugy lelegzik mint aki maratont futott,ranezek es elkezd sohajtozni,es mondanom sem kell h akarhanyszor elhalad az asztalom elott a hello osszes valtozat kimondja es persze megallas nelkul bamul es soha nem nez el:-))

Van hogy csak azt latom h az arcat a kezeben tartva konyokol es engem nez,,,,jaaaa es mindehhez 40 eves.Mindenki massal normalis,dumagep,es elkepeszto humora van,csak velem ilyen es csak azota amiota viszonzom az erzeseit.

Azelott tokjokat beszelgettunk es rohogtunk egyutt....de azota egyszeruen nem bir megmukkanni:-)))

Mielott eljottem a cegtol irtam neki egy baratsagos imelt,hogyha egyszer van kedve akkor osszefuthatunk es meghagytam a szamom.Mondanom sem kell azota meg nem hivott csak a Linkedin-en nezegeti a fotoimat (kiirja a gep).

A cukisagmero kiakadt:-)))En nem fogom ot keresni,mert neki kell erot vennie magan es batorsagot gyujteni h vegre elhivjon randizni,habar szerintem ennek a gondolata panik reakciot valt ki nala:-))

Remelemh ezen mar tulesett es kepes arra h normalisan beszelgessunk:-))A hazassaga rossz,es a megcsalas szamara nem problema,annak ellenere h nem egy nozos alkat:-)))

De oszinten tanacstalan vagyok,mert ilyen pasival meg sosem talalkoztam:-)))

Van otleted h miert ilyen?:-))))

2014. szept. 30. 19:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Jó kérdés, mondjuk nem tudom, mi zajlik egy 40 éves férfi fejében, de én 22 évesen se csalnám meg a páromat :/ Nem tudom, sajnos így ebben tanácsot nem tudok adni. Lehet, hogy van köztetek valami különleges, viszont akkor meg keresd meg te, ha nagyon piszkál téged ez a dolog :)
2014. szept. 30. 20:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Biztos Ő edward te meg Bella..sajnos nem éltek 109évig mint a vámpirok..de szép kis történet..de nem lesz happy end..nem éltek örökké így marad az álmodozás..

üdv.béláné :)

2014. okt. 1. 09:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Àdám keresi Èvát..vagy Béla Júliát?
2014. okt. 2. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!