Álmomban lemerült a számológépem. Szerintetek?
Most érettségizek, májusban, és egy pár napja azt álmodtam, hogy ott ültem bent a matek érettségin, és lemerült a számológépem, és nem tudtam megoldani a feladatokat.
Amúgy sem vagyok nagyon jó matekból, de ettől kissé elfogott a rettegés.
Szerintetek ez jelent valamit?
Nyugodjak meg, vagy kezdjek el nagyon félni, és ezerrel a régebbi érettségiket megoldani?
Bugyuta kérdésnek tűnik, de nem akarok megbukni. :D
Koncentrálj arra, hogy legközelebb tartalék elemmel álmodj, akkor nem érhet baj. :)
Ilyet már én is álmodtam, én is most érettségizek... :D Szerintem is csak a para miatt lehet...
Borzasztó, legyen már vége!
Én is most érettségizek..és álmodtam már ilyesmit.
Biztos mert félünk.
Csináld az érettségiket :)
Egyénként lesz próba érettségi is
És amikor élesbe írod előtte való nap cserélj elemet én így fogom;)
Az alapvető dolog, amit az álmokról tudni kell: olyankor keletkeznek, amikor alvás alatt az agy megpróbál értelmet találni az agytötzsből származó nagyrészt véletlenszerű jelzésekben. Ezt természetesen befolyásolja a te lelki (mentális) állapotod: a félelem, félelem a megpróbáltatástól, a sikertelenségtől. Ez természetes. Semmi köze a jövőhöz. Amit tehetsz: megpróbálsz magabiztosabb lenni (pl.: többet gyakorolsz).
Amúgy matek érettségi nem para.
Azért,az üres táskát mindig vittem magammal a Köröshöz,hogy szüleim ne aggódjanak.
Az érettségi nem az utolsó napok kimerültségig való tanulásától lesz jó.(Attól csak gyengébb lesz.)Ha a 4 évet végég jól csináltad,meglepi nem fog érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!