Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tagnap este azt álmodtam,...

Tagnap este azt álmodtam, hogy terrortámadás történt a metróban?

Figyelt kérdés

Ma reggel pedig hallottam a brüsszeli esetről. Elég furcsa érzésem volt.

Bár az álmomban Budapesten volt, az egyik átszálló helyen, talán a Deákon.

Lehet bármiféle összefüggés??

Tudom furcsa a kérdés, de légyszíves normális válaszokat írjátok.

2016. márc. 22. 18:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Alvás közben nagyon jól működik a telepátia és a merénylők terveit érzékelhetted.

Megálmodtam a csernobili katasztrófát, pontosabban mondva érzékeltem telepátiával amikor bekövetkezett. Később értesültem róla hogy tényleg akkor volt, mert késve hozták nyilvánosságra.

2016. márc. 22. 18:34
 2/8 anonim ***** válasza:
42%
előfordulhat, hogy megérezted, de lehet pusztán a véletlen műve is, sok terrortámadás volt mostanában, lehet emiatt fókuszáltál rá álmodban.
2016. márc. 22. 19:26
 3/8 anonim ***** válasza:
25%
Több mint hét milliárd ember él a Földön, ebből naponta legalább pár ezer álmodhat terrorizmusról és ezek egy része ezoterikus összefüggést vél felfedezni ha aztán egy hasonló terrorcselekményről hall! :D
2016. márc. 23. 00:49
 4/8 anonim válasza:

Aznap este èn is terrortámadásról álmodtam,bár nálunk bombariadó volt a kórházban a múlt hèten.Èn ezzel magyarázom.

De kètsègkívül èrdekes egybeesès.

2016. márc. 23. 08:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia. Én a párizsi merénylet előtt, és a tegnapi előtt is szörnyen feszült és ideges voltam. Nagyon rossz előérzetem volt,és azt mondtam, valami készül... mindkétszer bejött...
2016. márc. 23. 22:30
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom ezt az egészet hova tenni, mert nem igazán hiszek az ilyen jellegű dolgokban.

Bár egyszer már volt hasonló eset.

Mostmár kicsit jobban oda fogok figyelni a dolgokra :D

2016. márc. 24. 09:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Érdemes odafigyelni amúgy ezekre valóban, mert minél inkább teret hagysz neki annál erősebb lesz. :)
2016. márc. 24. 10:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Az előző válaszoló elírta ezért kijavítottam:

Érdemes odafigyelni amúgy ezekre valóban, mert minél inkább teret hagysz neki annál hiszékenyebb lesz. :)

2016. márc. 25. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!